To je to što me zanima!

Ancelotti u mukama: Dvije su mu zvijezde otpale za El Clasico

Barceloni u prilog idu povratci Danija Olma, Fermina Lopeza i Gavija. Blizu povratka na teren je i Frenkie de Jong. Ancelotti će imati puno više dilema uoči El Clasica u subotu
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti imat će prilično puno nedoumica uoči najvažnije utakmice dosadašnjeg dijela sezone. Real Madrid u subotu će (21 sat) ugostiti Barcelonu u prvom ovosezonskom El Clasicu, vječnom derbiju između dva najveća europska kluba. Naime, talijanski trener ne može računati na Rodryga protiv Barcelone, a upitan je i vrhunski golman Thibaut Courtois.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rodrygo se ozlijedio u 85. minuti trećeg kola Lige prvaka, u kojem je Real 5-2 pobijedio Borussiju Dortmund. Brazilac je ozlijedio bedro, a ESPN prenosi kako će se u četvrtak saznati koliko će izbivati s travnjaka.

Courtois će također propustiti El Clasico. Naime, Belgijanac je obnovio ozljedu abduktora zbog koje je već bio "izvan stroja" ove sezone. Ostaje za vidjeti hoće li biti spreman za utakmicu u subotu.

Barcelona je, s druge strane, ove sezone ostala bez Marc-Andrea ter Stegena zbog teške ozljede tetive u koljenu.  Ipak, momčadi Hansija Flicka u prilog idu povratci Danija Olma, Fermina Lopeza i Gavija. Blizu povratka na teren je i Frenkie de Jong. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Space Burek 23.10.2024.

    Slična situacija u Realu i Barci. Realu fale Courtis, Alaba i Carvajal a Barci Ter Stegen, Araujo i Christensen. Barci su se tek nedavno na teren vratili Gavi, FDJ i Olmo. Gavi odigrao 15min, De Jong nešto više pa se ponovno ozljedio a Olmo nije igrao već 4-5 kola.

  • samo.schillano 23.10.2024.

    pa nema straha, moze karlo letica na gol, ipak je veliki talent i vrhunski golman!

  • strmi007 23.10.2024.

    Hala Madrid!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare