To je to što me zanima!

Ancelotti otpisao Brazilca: Nađi si klub u kojem ćeš više igrati

Reinier je stigao u Real Madrid u siječnju 2020. za 30 milijuna eura iz Flamenga. Za prvu momčad nikad nije nastupio, a ovog ljeta trener "kraljevskog kluba" nije ga poveo na američku turneju...
Vidi originalni članak

Real Madrid u novu je sezonu ušao pobjedom protiv Atalante (2-0) u europskom Superkupu, dok je u La Ligi prvo remizirao protiv Mallorce (1-1), a zatim pobijedio Real Valladolid (3-0) na Santiago Bernabeu. Najveći dio napadačke snage Madriđana čini brazilski trolist (Vinícius Júnior, Rodrygo, Endrick), ali za jednog brazilskog ofenzivca nema mjesta u klubu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o Reinieru (22) koji je potpisao za Real u siječnju 2020. za 30 milijuna eura kao 18-godišnjaka iz Flamenga. Carlo Ancelotti jasno je na press konferenciji rekao u kakvom je statusu Reinier.

- Preporučujem da igrač potraži momčad u kojoj može pokazati svoje kvalitete. Ništa više - rekao je trener Reala, koji mladog Brazilca nije poveo na američku turneju na pripremama. 

Nakon potpisa za Real u siječnju 2020., Reinier je sedam mjeseci kasnije otišao na dvogodišnju posudbu u Borussiju Dortmund. Nakon Njemačke uslijedila je posudba u Gironu, a zatim i u Frosinone, dok je trenutačno član Castille, druge momčadi Reala. Za prvu momčad "los blancosa" nije odigrao ni minute, a prema Transfermarktu vrijedi 3.5 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kegla💪🏻 30.08.2024.

    Vrime je hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare