To je to što me zanima!

Ancelotti: Čekamo da Modrić odluči hoće li ostati u Realu

Modrić, najstariji igrač u svlačionici, u ranijim je medijskim istupima govorio da bi htio ostati u Real Madridu za koji igra od 2012. godine i s kojim je osvojio 25 trofeja
Vidi originalni članak

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je u subotu navečer da još uvijek čeka odluku Luke Modrića o eventualnom ostanku u Real Madridu. Modrić, 38-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, vodi pregovore s upravom oko produženja ugovora koji istječe 30.lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očekujemo Lukinu odluku - izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije nakon utakmice Real Madrida i Betisa koja je završila 0-0.

POGLEDAJTE VIDEO Legenda Liverpoola: Hrvatska neće doći ni do četvrtfinala Eura

Trener je dodao da očekuje i odluke braniča Nache Fernandeza i krilnog Lucasa Vazqueza kojima također ugovori istječu za mjesec dana. Upitan je li toj trojici igrača dao kakav savjet, Ancelotti je odgovorio da nije.

- Nisu ga niti tražili. Oni nisu moji sinovi. Oni točno znaju što žele napraviti, a mi ćemo poštovati te odluke -  dodao je.

Modrić, najstariji igrač u svlačionici, u ranijim je medijskim istupima govorio da bi htio ostati u Real Madridu za koji igra od 2012. godine i s kojim je osvojio 25 trofeja. Ancelotti provodi klupsku politiku pomlađivanja momčadi, a španjolski mediji su izvijestili da je uprava Modriću ponudila ugovor s manjom plaćom i ulogu u kojoj će manje igrati.

OPROŠTAJ LEGENDE VIDEO Emotivni oproštaj Tonija Kroosa: Modrić mu prvi dotrčao u zagrljaj, navijači mu pljeskali

Real Madrid nije komentirao te navode nego je samo izvijestio da pregovori traju.

U subotu se, pak, na Santiago Bernabeu oprostio od navijača 34-godišnji veznjak Toni Kroos. Nijemac, kojem ugovor istječe 30.lipnja, rekao je da će se ovo ljeto oprostiti od profesionalnog igranja nogometa. Za Real Madrid će posljednji put nastupiti u Londonu za tjedan dana u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

LEGENDE MADRIDA Luka Modrić jedva je zadržao suze dok je Kroos izlazio iz igre

Madridski klub je ove sezone već osvojio španjolsko prvenstvo i superkup.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sutra_malo_bolje 26.05.2024.

    Ma ne kuzim sta se razvlaci vise, odi dok si jos kralj ne u nekoj sjeni kad uspomena

  • škorpion1980 26.05.2024.

    Bla,bla..

  • strmi007 26.05.2024.

    Hala Modrid!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare