To je to što me zanima!

Amerikanci se sprdaju: Ovako smo razbili Srbiju u Brazilu...

Zbog autorskih prava ne možemo prikazati snimku finala iz Rio de Janeira, ali uglavnom, ovako je to izgledalo u finalu, objavio je američki komičar Conan O'Brien
Vidi originalni članak

SAD je treći put u nizu osvojio olimpijsko zlato u košarci. Amerikanci su razbili Srbiju u finalu u Rio de Janeiru s 30 razlike (96-66). 

I dok se američka televizija NBC osramotila u poluvremenu jer je, tražeći Srbiju na karti gledateljima prikazala Srbiju i Kosovo kao jednu državu, iako je ono neovisno od 2008. godine i upravo ga je SAD među prvima priznao, Amerikanci se naslađuju uvjerljivom pobjedom u finalu i novim olimpijskim zlatom.

Voditelj i komičar Conan O'Brien na početku svoje emisije pokazao je gledateljima kako su se Amerikanci poigrali sa Srbima u Rio de Janeiru.

Objasnio je da zbog autorskih prava ne može pustiti pravi video pa je u studiju organizirao dva na dva kako bi dočarao američku dominaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • 26.08.2016.

    oće li naša košarka bit bolja zato šta prenosimo ove američke gluposti? neće! srbi su bili u finalu i koliko god nas bolilo to je tako. i umisto šta se prenose ovakvi članci bilo bi bolje da se ljudima približi domaća liga, da tu imamo vijesti. a vi se bavite nečim šta je prošlo prije pet dana.

  • branislav3 24.08.2016.

    http://www.sportske.net/vest/kosarka/au-sta-ce-reci-saric-na-ovaj-mural-273087.html

  • zkovac89 24.08.2016.

    Pregazili ih ko FAP ŽABU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare