To je to što me zanima!

Alex Ferguson je spreman izdvojiti milijune za Džeku

Vrijedi dvadeset milijuna eura. I završit će u najvećem klubu. Svi će se iznenaditi, rekao je Ćiro Blažević za napadača reprezentacije BiH
Vidi originalni članak

Bitno mi je da sam zdrav. U Bundesligi mi ide odlično i koncentriran sam isključivo na Wolsfburg, rekao je Edin Džeko, strijelac dvaju golova u 5-1 pobjedi Wolsfburga protiv Bayerna. Sa 18 godina napustio je sarajevski Željezničar. Češke Teplice za njega su platile 200.000 eura. Pet godina poslije traže ga najbolji europski klubovi.
- Vrijedi dvadeset milijuna eura. I završit će u najvećem klubu. Svi će se iznenaditi - rekao je Ćiro Blažević za napadača reprezentacije BiH. Iznenađenje je stiglo s Old Trafforda. Sir Alex Ferguson spreman je za Džeku Wolsfburgu platiti 14 milijuna eura. Bošnjaka vide kao zamjenu za Argentinca Carlosa Teveza, koji je na Old Traffordu na posudbi. Osim Manchestera, žele ga i Arsenal, Blackburn, CSKA Moskva, Portsmouth... U reprezentaciji je “eksplodirao” i sa sedam golova najbolji je strijelac kvalifikacija za SP 2010.
- Naš uspjeh je Ćirina zasluga. To je jedina tajna veličanstvenih rezultata. Uspostavio je sa svim igračima sjajan odnos. Šalimo se, zezamo, a istovremeno nitko ne narušava disciplinu. Veliki je motivator i užitak je igrati za Ćiru - kaže Džeko.
Kao i Ćiro, Džeko ni u “ludilu” ne želi Hrvatsku za protivnika u dodatnim kvalifikacijama za SP.
- Mi se moramo fokusirati na naš cilj, a to je SP. Dođemo li u dodatne kvalifikacije, ne bih Hrvatsku. Strašna momčad - završio je Džeko.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mata1 06.04.2009.

    dzeko se moze ravnat sa svim vrhunskim igracima!samo ga netreba sad utuc i ubit u moral kao sto neki treneri znaju. edine strava si samo naprijed!

  • ludorija 06.04.2009.

    Džeko dijamantuuuu... još se ti moraš dokazati, a nedvojbeno je vrhunski igrač! http://www.youtube.com/watch?v=G1uck8UC9pU

  • nix_zgd 06.04.2009.

    tevez je na posudbi, ronaldo igra krilo...šta je loše bit manchesterov joker s klupe??

Komentiraj...
Vidi sve komentare