To je to što me zanima!

Ako ovako ne ide, vrijeme je za rezove: Čeka nas domaće SP, a na OI neće nas biti 12 godina?!

Na Duvnjaku se, nažalost, vidi da ne igra više od 15 minuta u Kielu i da ne može više što je mogao prije, a na golmanima koliko zaostaju za europskim vrhom. Ako nam trebaju rezovi, neka se naprave jer nas već za dvije godine čeka domaće SP
Vidi originalni članak

Ovo je poraz koji može obilježiti hrvatski rukomet, izvukao je Goran Šprem u RTL-ovoj emisiji bolan zaključak iz hrvatskog raspada sustava na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ambiss 15.01.2023.

    - prvo oni trebaju smršaviti i zdravo živjeti, kako drugi mogu igrati rukomet na odličnoj raziniti sa 37 godina ,a naši sa 32 idu u mirovinu, kondicijski smo sramota već 15 godina

  • Luna777 15.01.2023.

    Nisam uopće mogla gledati utakmicu, jer doista smo bili kao neka treća liga a ne reprezentacija. Egipćani su igrali onako kako je naša momčad igrala sa Balićem, Špremom, Čupićem, Đombom... Da bila su to lijepa vremena. Ovo danas, nije niti kopija. Duvnjak kako god bio nekad dobar, danas nije i to bi izbornik morao vidjeti i ne stavljati ga unutra. Svježim, mladim igračima dati šansu, jer ionako nemamo što izgubiti, loši smo.

  • skiljo_1 15.01.2023.

    Ma kakav Horvat, nema pojma o rukometu, imao je 12 dana priprema i on sad ide rezove raditi i mijenjat, nesposobnjakovićSramoti samo naš rukomet, igra nam je bez glave i repa, samo se skupi u obrani, a napad već bude netko samostalno riješioDaj mlađima priliku kad ih već vodiš, a ne da skupljaju minute na trebinamaSRAMOTA, UŽAS!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare