To je to što me zanima!

Agoniji u Turskoj došao kraj? Rebića želi talijanski prvoligaš

Rebić je u ljeto 2023. iz Milana kao slobodan igrač stigao u Bešiktaš. Skupio je 23 nastupa, ali svega 691 minutu na terenu. Postigao je jedan gol i ostvario pet asistencija
Vidi originalni članak

Hellas Verona je zainteresirana za dovođenje Ante Rebića (30), objavio je turski Fanatik. Rebić je preko svog menadžera Falija Ramadanija odgovorio na interes Verone i poručio da je sastanak oko transfera moguć. Međutim, samo ako Verona osigura ostanak. Trenutačno je na 15. mjestu s dva boda više od zone ispadanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić izbacio Rebića iz reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rebić je u ljeto 2023. iz Milana kao slobodan igrač stigao u Bešiktaš. Skupio je 23 nastupa, ali svega 691 minutu na terenu. Postigao je jedan gol i ostvario pet asistencija. No, sredinom ožujka Fernando Santos izbacio ga je iz momčadi. Navodno je, pisali su Turci, "izazvao nemir u svlačionici".

Rebić ugovor s Bešiktašom ima do ljeta 2025. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 3,2 milijuna eura. Ranije su Turci pisali da Rebića želi i Hajduk, ali problem je igračeva plaća. Bivši hrvatski reprezentativac navodno u Bešiktašu ima dva i pol milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • blue_cro 03.04.2024.

    Decko samo da je bio discipliniran i svu svoju energiju usmjerio nogometu, mogao je imati vrhunsku karijeru. Steta!

  • EdVu91754298 03.04.2024.

    još samo Rebić,Erceg, konzilij psihijatara i evo titule

  • Icodomoljub201 03.04.2024.

    Ha ha ha da mi je vidjeti tu ekipu Livaja Kalinici Rebić to bi valjalo i snimat bilo bi tu svega i ja kao Dinamovac bi dolazio na treninge Hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare