To je to što me zanima!

Suze su potekle, Makedonci za povijest: Izborili su Euro 2021.!

Nogometna reprezentacija Sjeverne Makedonije izborila je plasman na prvo veliko natjecanje u povijesti pobijedivši Gruziju u Tbilisiju 1-0 golom legendarnog Gorana Pandeva
Vidi originalni članak

Kapetan Dinama Arijan Ademi (29) i društvo putuju na Europsko prvenstvo! Makedonci su uzeli prvo mjesto od četiri za pobjednike play-offa svladavši u finalu dodatnih kvalifikacija Lige nacija iz razreda D Gruziju u Tbilisiju 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje na ulicama Skoplja

Gol vrijedan završnog turnira i prvog velikog natjecanja za ovu reprezentaciju u povijesti zabio je veteran Goran Pandev (37) početkom drugog poluvremena.

Igrala se 56. minuta kad je odigrao dupli pas s bivšim igračem zaprešićkog Intera Ilijom Nestorovskim (30) i iz blizine zabio gol vrijedan 9,25 milijuna eura, koliko će zaraditi za plasman na završnicu odgođenog Eura.

KOVAČ GA SE ODREKAO Ademi: Malo je tko mislio da ću na veliko natjecanje. Ludnica!

Makedonci će u skupinu C Eura na noge Nizozemcima, Ukrajincima i Austrijancima. Dopuste li to prilike, skupina će se odigrati u Amsterdamu i Bukureštu.

Emocije su pljuštale, momčad Igora Angelovskog je ostvarila najveći uspjeh u povijesti nogometa ove mlade države. Suze se nisu mogle zadržati...

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Br.Uno 13.11.2020.

    Hvala vam braco Hrvati!!!Viste nam jedina podrska, dok nam svijet krade istoriju i kulturuPozdrav iz Skopje!!!Puno vam srece zelim na Evropsko prvenstvoBruno

  • TheKop10 13.11.2020.

    Bravo Makedonija!!!! Bravo Ademi!!!!

  • mudrac bez pameti 13.11.2020.

    Tamo gdje vječno sunce sja, tamo je Makedonijaaaaaaa, Bravo braćo Makedonci. Nigdi se Hrvat ne osjeća ugodno kaao u Skpoju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare