To je to što me zanima!

Adam Johnson priznao krivicu za seks s maloljetnicom (15)

Nogometaš, koji je nastupio 12 puta za reprezentaciju Engleske, priznao je da je spavao s maloljetnicom, ali je opovrgnuo ostale dvije optužnice za seks s maloljetnicom...
Vidi originalni članak

Krilni napadač Sunderlanda Adam Johnson priznao je krivicu, po jednoj optužnici, da je imao seksualni odnos te ljubavnu vezu s maloljetnicom mlađom od 16 godina.

Nogometaš, koji je nastupio 12 puta za reprezentaciju Engleske, priznao je da je spavao s maloljetnicom, ali je opovrgnuo ostale dvije optužnice za seks s maloljetnicom ispod 16 godina.

- Do ovog jutra, nakon njegova uhićenja u ožujku, Adam Johnson je poricao četiri optužnice. Ali nakon nekih nepobitnih argumenata, dvije optužnice su mu ponovo 'prišivene' te ih je na kraju priznao - rekao je novinar Sky Newsa Martin Brunt.

Johnson je karijeru počeo u Middlesbroughu da bi 2012. godine prešao u Manchester City. Nakon toga je prešao u Sunderland, koji ga je ubrzo nakon uhićenja suspendirao, no nekoliko tjedana kasnije ga i vratio u momčad. Za Sunderland je igrao i prošli vikend te je zabio gol Liverpoolu iz slobodnog udarca.

Slučaj će na sudu trajati minimalno dva tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • napoleonov sin 10.02.2016.

    pa eto mu tamo

  • CopyPaste 10.02.2016.

    Ma da ispravit i sve greske (kojih ima nenormalno mnogo) ovakav portal je i dalje potpuni promasaj. Meni nije jasno, jel netko uopce testirao novi portal prije nego ste ga bacili na web? Mozda je ovo izradio neciji rodjak pa ste mu u dzep utrpali neke fine novce. Zanima me jeli negdje objavljen natjecaj za izradu ovog portala jer ako nije onda je to kazneno djelo?

  • LumeniLumenko 10.02.2016.

    Oboje su glupi, ona što misli da je nešto posebno sad kad ju je kresnul nogometaš, a on misli da je primio Boga za bradu jer je nogometaš i može što želi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare