To je to što me zanima!

Aco Petrović je prokomentirao: 'Dinamov bod vrijedi više od budžeta Splita, Cibone i Zadra'

Razlika uređenosti između nogometa i košarke najvidljivija je po financijskom segmentu, napisao je na X-u izbornik reprezentacije Brazila Aleksandar Petrović
Vidi originalni članak

'Modri' su u drugom kolu Lige prvaka na Maksimiru remizirali s Monacom (2-2), a ispred Dinama još je mnogo mogućnosti za punjenje blagajne s bodovima u elitnom europskom natjecanju. Pobjedom izabranici Nenada Bjelice dobivaju 2.1 milijun eura, a remijem 700.000 eura koliko su dobili nakon boda protiv kluba iz Kneževine.

PUNI SE BLAGAJNA Stigla nova tablica zarade u Ligi prvaka: Evo na kojem se mjestu trenutačno nalazi Dinamo

Dok se u nogometu na klupskoj i reprezentativnoj razini blagajne pune u Hrvatskoj, što se tiče košarke, priča je drugačija. Dotaknuo se toga i hrvatski strateg Aleksandar Petrović koji je trenutačno izbornik Brazila.

POGLEDAJTE VIDEO: Baturina i Sučić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Razlika uređenosti između nogometa i košarke najvidljivija je po financijskom segmentu. Bod Dinama protiv Monaca vrijedi više nego što iznose pojedinačni budžeti Cibone, Splita i Zadra za tekuću sezonu - napisao je na X-u.

Podsjetimo, Dinamo je trenutačno od Lige prvaka zaradio oko 29 milijuna eura, dok su košarkaški klubovi daleko od te brojke.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nabocana do bola 03.10.2024.

    aco, pusti budjet zakaj nama na tekme dodje par ljudi kao na zupanijski nogomet a kolko vidjah nije ni teb u kosarci nist bolje

  • Povišica od dve iljade 03.10.2024.

    A kolika je razlika između običnog čovjeka i nabijača lopte. 3x10 na osmu čini mi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare