To je to što me zanima!

Aco o trenucima koji su slomili Hrvatsku: Pa Giannis je prvo napravio prekršaj pa duplu!

Na +4 ponovo Giannis, po meni, radi duplu jer nakon jednog driblinga hvata loptu i ponovo dribla te iznuđuje koš i dodatno za plus sedam, napisao je Petrović na Twitteru
Vidi originalni članak

Aco Petrović, naravno, nije propustio otvaranje Eurobasketa Hrvatske i Grčke. Grci su se radovali, pobjedom 89-85 otvorili turnir, ali uz sudačke odluke o kojima se može raspravljati. Koje su, uostalom, još na klupi razbjesnile i izbornika Damira Mulaomerovića.

Giannis Antetokounmpo kampirao je na liniji slobodnih bacanja, a kad se utakmica lomila u završnici, smatra Aco - i ne samo on - suci su zamaskirali potencijalne greške na štetu Hrvata.

SLAVILI PROTIV BRITANACA Hrvatska odradila lakši trening za prvu pobjedu na Eurobasketu SVE U ISTOJ MINUTI VIDEO Kako je Giannis slomio borbenu Hrvatsku: Zakucao je, blokirao tricu pa zabio koš-faul

- A sad malo o suđenju jer kad izgubiš imaš pravo da se ljutiš. Netom prije zakucavanja za +4 Grčke, nije li Giannis odgurnuo Hezonju? Na +4 ponovo Giannis, po meni, radi duplu jer nakon jednog driblinga hvata loptu i ponovo dribla te iznuđuje koš i dodatno za plus sedam - napisao je Petrović na Twitteru.

 

I tu Hrvatska više nije imala šanse. Ali, Grčka je već zaboravljena, od 14:15 Hrvatskoj slijedi prva utakmica koju mora pobijediti protiv Velike Britanije...

Aco je, pak, nakon prvog kola dao i svoju prognozu koga vidi na postolju.

- Nakon odgledanih gotovo svih utakmica uvjeren sam da će se medalje dijeliti između Srbije, Slovenije i Njemačke. Grčka ni Francuska nisu u tom rangu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zokk78 03.09.2022.

    Aco "tehnicka"

  • stipe stipić 03.09.2022.

    aco to su nba carevi imaju popust,markanen,gianis,jokic,itd.

  • Ako_Ako 03.09.2022.

    Toliko smo godinama losi u kosarci da generalno ljude uopce nije briga za ovaj EP. Ako nesta napravimo, napravimo. Vise se prati vaterpolo koji je daleko manje popularan sport. Samo dokaz koliko su nas losi rezultati operirali od kosarke :D .

Komentiraj...
Vidi sve komentare