To je to što me zanima!

A da ovo probaju u HNL-u? Evo kako su u Španjolskoj kaznili tipa koji je prekinuo utakmicu

Atletico i Real morali su stati s utakmicom na 20-ak minuta zbog hrpe budala koje su zasule travnjak raznim predmetima i pokušali ozlijediti Courtoisa, a u klubu su odrezali drakonsku kaznu
Vidi originalni članak

I dok u Hrvatskoj i dalje muku mučimo s ispadima huligana na utakmicama HNL-a i silnim prekidima zbog bakljade, jedan takav, zbog kojega je jedna od najvećih utakmica španjolskog nogometa između Atlética i Reala morala biti prekinuta na 20-ak minuta, masno je platio izgrednik sa stadiona Metropolitano.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Realov golman Thibaut Courtois žestoko je proslavio vodeći gol pred Atléticovim navijačima, a oni su ga potom u dva navrata zasuli upaljačima i kojekakvim predmetima pa je sudac povukao igrače u svlačionicu. Atlético je u preostalom vremenu zabio za remi, a klub je identificirao najmanje jednog gledatelja koji je gađao protivničkog igrača i odrezao mu trajnu zabranu dolaska na stadion!

"Naš odjel sigurnosti nastavlja raditi s policijom kako bi identificirao ostatak uključenih koje ćemo također trajno izbaciti sa stadiona. Bilo kakva odjeća koja prekriva lice na stadionu bit će zabranjena", poručili su iz kluba.

Što se HNL-a tiče, rekorder Hajduk ove sezone naplaćao se čak 78.050 eura kazne zbog huliganskih izgreda, najčešće pirotehnike. Uz onu Uefinu od 50.000 eura, cifra koju su u klubu trebali izdvojiti penje se na 128.050 eura ili gotovo milijun nekadašnjih kuna, a tek smo zakoračili u listopad. Možda bi kazne poput Atléticovih opametile prijestupnike.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kumovi vt 01.10.2024.

    Svaku kaznu koju kub ili reprezentacija dobije treba sudskim putem potraživati od navijača koji budu identificirani kao počinitelji nereda.

  • lucky edy 01.10.2024.

    Nije u redu,pa bacio mu sendvič u vrečici

  • komentator991 01.10.2024.

    Netko ovdje ima kratko pamćenje. Kada je Dinamo uveo crne liste svi novinari su se raspisali kako je to diskriminacija i sl. gluposti. Vjerojatno je cilj zaglupljivati javnost ili ih navoditi na mišljenje kako nekome odgovara u tom trenutku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare