To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'The Bear' svaki dan mora raditi alkotest: Jedino tako može viđati svoje kćeri

Jeremy i supruga su u svibnju objavili kako se razvode nakon tri godine braka, a dogovorili su da će dijeliti skrbništvo nad djecom
Vidi originalni članak

Američki glumac Jeremy Allen White (32), poznat po ulogama u serijama 'Shameless' i 'The Bear' se u svibnju ove godine razveo od supruge, također glumice, Addison Timlin (32), a pristao je na svakodnevne alkotestove kako bi mogao viđati kćeri, kako prenosi People

Prema sudskim dokumentima o razvodu, odlučili su se dijeliti skrbništvo nad dvije kćeri, Ezer Billie (4) i Dolores Wild (2), barem dok je White spreman na testiranja svaki put kad djeca budu kod njega.

Tako će se ponedjeljkom, srijedom i petkom morati dva puta testirati na alkohol te subotom tri puta. Također, prema dogovoru, djecu će viđati barem tri do pet puta tjedno. 

UTJELOVIO HRVAČA Zac Efron za novu ulogu opasno se nabildao, kolege: 'Kada je trening u pitanju, on je manijak'

 

Ako se pokaže da je White pozitivan na testu, ponovno će ga testirati 15 minuta kasnije,e kako bi se uvjeriti u ispravnost testa, a u slučaju da ne bude trijezan, izgubit će skrbništvo nad djevojkama dok se ne dogovore za iduće korake. 

Za testiranje će koristiti Soberlink, uređaj za analizu koncentracije alkohola koji posjeduje sustav prepoznavanja lica koji automatski, u realnom vremenu, šalje rezultate testa unaprijed određenim osobama.Uz testiranja, glumac je dužan dva puta tjedno ići na susrete 'anonimnih alkoholičara' te barem jedanput tjedno ići na individualnu terapiju. 

VJENČALI SE 1997. Jada otkrila da ona i Will Smith već sedam godina ne žive skupa

 

Par se upoznao još 2008., na snimanju serije 'Afterschool', pet godina kasnije obavili su i da su u vezi, a vjenčali su se 2019. godine. U svibnju ove godine procurile su informacije da je glumica podnijela zahtjev za razvodom, li nisu otkrili točne razlog. Timlin je u kasnijem razgovoru otkrila kako je zahtjevno odgajati dijete kao samohrana majka i kako joj je to donijelo nove izazove. 

Ipak, kako je otkrio izvor za People, neće doći do dramatičnog razvoda, kao što to često biva, jer su White i Timlin ostali u odličnim odnosima, najviše zbog djece. 

ODLUČIO SVE STAVITI NA PAPIR Hugh Jackman nakon razvoda traži ljubav, sprema se i za novi korak u životu: 'Otkrit će sve...'

- Oni vole svoju djecu i svi provode slobodno vrijeme zajedno. Kad je podnijela zahtjev za razvod, bila je uzrujana. Stvari su se malo posložile. Među njima još uvijek postoji velika ljubav - zaključio je izvor.

POGLEDAJTE NOVI KULINARSKI SERIJAL 'LEĐA O LEĐA':

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ilcommentatore 13.10.2023.

    uškopljenik

  • Mr. Pickles 12.10.2023.

    Lip iz legendarnih Besramnika, tamo je išao i na rehabilitaciju od 🥃

Komentiraj...
Vidi sve komentare