To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Office' u tajnosti rodila treće dijete: 'Anne je moj najbolji rođendanski poklon...'

Mindy Kalling podijelila je i nekoliko fotografija prije i nakon poroda. Glumica je već majka dvoje djece, sina Spencera (3) i kćeri Katharine (6)
Vidi originalni članak

Krajem veljače rodila sam kćer Anne. Ona je najbolji rođendanski poklon koji sam ikada mogla poželjeti, otkrila je glumica i komičarka Mindy Kaling (45), najpoznatija po ulozi u popularnom sitcomu 'The Office'.

OMILJENI LIK Jim iz The Officea otkrio: Ukrao sam si jedan 'suvenir' sa seta zadnjeg dana snimanja serije...

Podijelila je na Instagramu i nekoliko fotografija prije i nakon poroda. Glumica je već majka dvoje djece, sina Spencera (3) i kćeri Katharine (6).

- Kad su stvari teške, kad god skrenem prema cinizmu, moje troje djece veliki su podsjetnik na čistu radost u mom životu - priznala je Kaling u ponedjeljak.

'SVE JE LAKŠE UZ OFFICE' Što Baby Lasagna radi dok čeka prvu probu u Švedskoj? Upalio si je epizodu omiljene serije...

Ovo je treći porođaj koji je uspjela sačuvati u strogoj tajnosti. Malo koga je to začudilo jer glumica i inače voli držati privatni život za sebe. Toliko da ni identitet oca svoje djece još uvijek nije javno otkrila.

'Ti si kraljica rađanja u tajnosti', 'Ne znam kako uspijete toliko dugo skrivati trudnoću', pisali su joj obožavatelji na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • okinava nije selo u Japanu 25.06.2024.

    kaj je trebala rodit uživo na velikim ekranima diljem USA?

Komentiraj...
Vidi sve komentare