To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Emily in Paris' je kći poznatog glazbenika: 'Bila sam ljuta, nedostajao mi je...'

Lily Collins glumila je već s 2 godine, a prvi film u kojem se pojavila bio je 'Blind Side' uz Sandru Bullock. No, Netflixova serija 'Emily in Paris' ju je vinula u zvijezde...
Vidi originalni članak

U četvrtak je na Netflixu izašao prvi dio četvrte sezone serije 'Emily in Paris', a glavni lik tumači glumica Lily Collins (35). I prije nego što se proslavila svojim glumačkim talentom, Lily je bila slavna.

Tko je otac Lily Collins? 

Razlog tome je njezin otac, popularni glazbenik Phil Collins koji je bio član benda 'Genesis', a imao je i solo karijeru. Možda je najpoznatiji po pjesmi 'In the Air Tonight' i pjesmu 'You'll Be in My Heart', koju je napisao za Disneyjev crtić 'Tarzan', a za koju je osvojio i Oscara 2000. godine za Najbolju originalnu pjesmu. 

Osim te nagrade, Collins je bio nominiran za Grammyja 27 puta, a osvojio je osam. 

Jill Tavelman upoznao je upoznao je u Hollywoodu 1980. godine. Četiri su godine bili zajedno prije nego što su se odlučili oženiti 1984. Lily su dobili pet godina kasnije i ona im je jedino dijete. Nakon 10 godina braka, par je 1994. godine objavio da se razvode. Navodno je uzrok razvoda bila navodna afera koju je Collins imao s bivšom zaručnicom dvije godine ranije, navodi People

Uz to, kružile su glasine i da je glazbenik suprugu ostavio preko faksa, no on je to učestalo demantirao. Osim Jill, Collins je bio u braku s Andreom Bertorelli i Orianne Cavey. 

Čudan posjet Disneylandu 

Lily je odrastala u Londonu i Los Angelesu, a nakon razvoda njenih roditelja udaljila se od oca. O njihovom odnosu pričala je u svojim memoarima iz 2017. 

DOŽIVJELA SEPTIČKI ŠOK Glumica iz serije 'Emily in Paris' jedva izvukla živu glavu: 'Sve je to počelo kao obična upala...'

- Tate često nije bilo i zbog toga nikada nisam htjela raditi nešto zbog čega bi morao dulje ostati. Bila sam dodatno oprezna oko toga što ću reći i kako ću reći, bojala sam se da će misliti da se ljutim i da ga ne volim. No istina je - bila sam ljuta. Nedostajao mi je i htjela sam ga uza se - napisala je. 

Tada je otkrila i kako je njihov odnos bio korijen njene nesigurnosti te da je deset godina radila na tome da ih se riješi i da s ocem napokon normalno može komunicirati. 

Zatim je 2020. ispričala prvi trenutak u svom životu kada je shvatila da joj je tata poznat. Bilo je to u Disneylandu kada je vidjela da neki dječak ima majicu na kojoj je bilo lice njenog tate. 

IMA TRAUME Lily Collins o odnosu s bivšim: Bilo je grozno. Zlostavljao me i nazivao pogrdnim imenima...

- Onda je vidio mog tatu i pitao ga za zajedničku fotografiju. I bilo mi je jako čudno - ispričala je za Radio Times. 

- Mislila sam si zašto hoće fotku s mojim tatom i što lice mog tate radi na njegovoj majici? - dodala je te istaknula kako je tad počela polako shvaćati o čemu se radi.

Posljednjih nekoliko godina često objavljuje fotografije i oca i majke na društvenim mrežama, a ove godine čestitala je Philu Dan očeva. 

- Šaljem ti najviše zagrljaja ikad i više sam nego zahvalna što te imam. Neću se moći dovoljno izraziti riječima, ali volim te do Mjeseca i natrag - napisala je. 

Glumačka karijera Lily Collins 

Prvu ulogu je Lily dobila kada je imala svega dvije godine, u BBC-ovoj seriji 'Growing Pains'. Kada je bila tinejdžerka, htjela se baviti novinarstvom te pisala za Teen Vogue, Seventeen i Elle Girl. No, ipak se odlučila za glumu. Prva uloga u filmu bila joj 2009. u popularnom filmu 'The Blind Side' u kojem je glumila uz Sandru Bullock i Tima McGrawa. 

TOP 10 Oni su djeca poznatih roditelja, a i sami su slavni: Znate ih sve?

Njezin idući film 'Priest' iz 2011. nije bio uspješan, ni na blagajnama, a ni prema kritikama, no njezina je izvedba ipak dobila neke pohvale. Uz Taylora Lautnera glumila je u još jednom filmu koji je izašao iste godine, 'Abduction'. 

Globalnu slavu dobila je nakon filma 'Mirror, Mirror', koji je adaptacija 'Snjeguljice', a u kojoj je glumila uz Juliju Roberts. Nakon toga je uslijedio još jedan relativno neuspješan film 'The Mortal Instruments: City of Bones'. Iako je najavljen i nastavak filma, on nikada nije snimljen, no Collins, koja je glumila glavnu junakinju, dobila je nominaciju za nagradu Teen Choice Award. 

Uslijedilo je još nekoliko filmova kao što su 'Love, Rosie', 'Rules Don't Apply', 'To the Bone', 'Okja', 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile'... 

A Netflixova serija 'Emily in Paris', o Amerikanki koja se odseli u Pariz zbog posla, vinula ju je u zvijezde. 

Ljubavni život Lily Collins 

Lily Collins se 2021. godine udala za filmskog redatelja Charlieja McDowella. Tada je objavila i fotografije s vjenčanja, a ispod njih napisala: 'Nikad nisam htjela biti više nečija nego što sam željela biti tvoja, a sada sam i tvoja žena'. 

- Ono što je počelo kao bajka, sada je moja vječna stvarnost. Nikada neću moći opisati koliko je prošli vikend bio čaroban - dodala je. 

NETFLIXOVA USPJEŠNICA Izašao je prvi dio četvrte sezone 'Emily u Parizu': Na premijeri glumci hit serije otkrili detalje

Lily i McDowell, režiser filmova 'The One I Love' i 'The Discovery', započeli su ljubavnu vezu 2019. godine, a u rujnu 2020. objavili zaruke.

Prije njega, Collins je bila u vezi sa Zacom Efronom, Chrisom Evansom i Jamiejem Campbellom Bowerom, s kojim je glumila i u filmu 'The Mortal Instruments', a koji je također postao zvijezda kada se pojavio kao Vecna u zadnjoj sezoni seriji 'Stranger Things'. 

O svom privatnom životu ne voli pričati u javnosti, posebice zbog medijske pompe koja se stvorila oko razvoda njezinih roditelja dok je bila dijete. 

POGLEDAJTE MARATON VELIKOG INTERVJUA: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Đapanac 15.08.2024.

    Tako to počne, vine je u nebo i onda padne na ku..c, pa opet u nebo i tako dok joj neko nešto ne da i onda će svi drugi biti krivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare