To je to što me zanima!

Zvijezda 'Kumova' se oženila, a fotku s vjenčanja podijelila je kolegica Ana Maras: 'Najdraži'

Glumac Domagoj Ivanković, proslavio se ulogom u seriji 'Kumovi', a oženio se dugogodišnjom djevojkom. Sreću zbog njih nije krila njegova prijateljica i kolegica
Vidi originalni članak

Glumac Domagoj Ivanković (26), zvijezda serije 'Kumovi' stao je pred oltar sa svojom dugogodišnjom djevojkom Anom Žulec , a sretnu vijest otkrila je njegova kolegica Ana Maras Harmander  (42) podijelivši zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

priče jakih žena Ana Maras Harmander: Umalo sam poginula kad je na mene pala scenografija duga 3 metra

Na novoj objavi Domagoj nosi tamno crveno odijelo i bijelu košulju. Sretno je pozirao sa svojom novopečenom suprugom Anom koja je blistala u čipkastoj vjenčanici.

- Oženio se moj najdraži TV dečko. Sve vam je cvjetalo najljepši Ivankovići - poručila je glumica u opisu.

Domagoj i Ana bili su u dugogodišnjoj vezi koju su prošle godine u Tučepima kod Makarske zaokružili zarukama, čime su se pohvalili na svojim društvenim mrežama.

- Gospodarica prstena i ponosna vlasnica Magic Dode - napisao je tada Domagoj u opisu.

Inače, Domagoj slovi za jednog od najvećih mladih glumačkih talenata ne samo u Hrvatskoj već i u regiji, a njegov talent među prvima je otkrio pokojni glumac Saša Anočić.

Član je zagrebačkog kazališta Teatar Exit, a serija 'Kumovi' su mu prvi veći televizijski projekt, kako piše Večernji list.

BILE SA ZVIJEZDAMA NA SETU One su najveće obožavateljice 'Kumova': 'Ostvarili su nam sve snove, pratimo ih od 1. epizode'

Oduvijek su ga zanimale kazališne daske, a na dramsku je krenuo još u osnovnoj školi. Prijelomni trenutak u karijeri bila je predstava 'Nemirne noge' Teatra Exit nakon koje je odlučio totalno se posvetiti glumi. 

POGLEDAJTE VIDEO: TARIK I BUKI SE VRAĆAJU

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MarjanaKrstavac 02.09.2023.

    Eto ovdje komentatora,sve sami talenti,od liječnika ,do nogometaša pa sad i glumaca,čini se da mi tipično hrvatski ego sve pljujemo naše dok eto nas drugi hvale ,eto američka i slična sranja su nam wow jer općenito kod njih eto jedna barbie na taj način zgrne pare ,a u njih more lose glume i scenarija da vas glava zabili ali eto naviklo se pranje mozgova ,zato oni imaju milijune na računima,a recimo da se nasu kinematografiju podržava imali bi i mi sto za pokazati ali ne ,tako i srbija oni ulazu donekle u kulturu i malo zalaze za američkim žanrom ali eto da bi se uspijelo potrebno je i podrške lako je čekati i pljuvati po svemu ,ali da momak jest zvijezda u ovoj seriji kao i ostali i pošteno zarađuje novac nikom nista ne uzima. 

  • uwaga 02.09.2023.

    Čuj, proslavio

  • samo da ti kazem 02.09.2023.

    mene je doslovno sram nasih serije debilana par excellence

Komentiraj...
Vidi sve komentare