To je to što me zanima!

'Zvezda Granda' iz Hercegovine nastupit će na Trgu za navijače 'vatrenih': 'Iznimna mi je čast!'

Antonija Čerkez, Maja Bajamić i Adastra band zagrijavat će u ponedjeljak navijače na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu ususret okršaja Hrvatske i Italije na nogometnom terenu u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Mlada glazbena zvijezda iz Širokog Brijega i finalistica regionalnog showa 'Zvezde Granda', Antonija Čerkez, pjevat će u ponedjeljak na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu pred navijačima 'vatrenih', potvrdila nam je pjevačica. Zajedno će navijati i pjevati za naše nogometaše koji će u 21 sat na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj igrati utakmicu protiv Talijana.

ANTONIJA ČERKEZ 'Zvezda Granda' iz Hercegovine za 24sata: 'Bili su skeptični što idem u show, ali sam ponosna!'

- Dobila sam poziv od organizatora koji nisam mogla odbiti. Izvest ću par pjesama i drago mi je što ću biti na Trgu. Radujem se i iznimna mi je čast - rekla nam je Antonija koja će izvesti nekoliko hitova i zagrijavati mnoštvo ljudi u centru Zagreba. I ona sama svim srcem navija da se Hrvatska što bolje plasira na ovogodišnjem prvenstvu.

Uz nju će svoje nastupe imati Adastra band i pjevačica Maja Bajamić, koja se oglasila na Instagramu.

'POŠTUJEM SVE' Hercegovku iz 'Zvezda Granda' napali su zbog dresa 'vatrenih': 'Ne vidim koga sam uvrijedila?'

- Od 18:45 vas od srca pozivam da dođete na Trg Josipa Jelačića, jer zajedno sa pjesmom i dobrom atmosferom navijamo za Hrvatsku. Uz brojne drage kolegice i kolege, izvesti ću dvije lijepe pjesme - napisala je Maja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • večna 24.06.2024.

    A sad raspalite po meni, navali narode pa da puknem od smjeha, evo već počinjem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • večna 24.06.2024.

    Hahagahaaaa.....čim sam vidila članak, odmah sam išla na komentare jer sam znala ķakvi će biti. E moj narode, izgleda da vam se život okrenuo naglavačke pa nemate ništa pozitivno više u sebi, mora da ste jakp nesretni, žalim vas, vas koji pišete ovako odvratne komentare. Ovi komentari meni su satirično kazališze, nisu mi odvratni, bili su mi, sad su mi za upišat se od smjeha. O hvala ti Bože, hvala u svu vječnost što sam još uvijek normalna. Ivi svako dobro, dobar provod u Zagrebu i njoj i svima koji će biti na Trgu....uživajre 👋❤️❤️

  • dvr684567 24.06.2024.

    Ne znam cemu silni bezobrazni komentari, djevojka je Hrvatica i u ZG je pjevala 90% hrvatske pjesme. Molim ekipu "keyboard warriors" da napreduju zajedno s ostatkom populacije, previse ih je zaostalo u vremenu prije Krista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare