To je to što me zanima!

Žurila u solarij: Šukerova bivša njegovu 'mečku' od 600.000 kn parkirala preko čak tri mjesta

Iako su bili samo šest mjeseci u vezi, Šuker se zagrijao za atraktivnu Zagrepčanku pa joj je na Mercedes stavio tablice s njezinim inicijalima i datumom rođenja...
Vidi originalni članak

Bivša kraljica Hrvatske, miss bikinija i pjevačica u usponu Kristina Bralo (28) i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker (53) u tajnosti su prekinuli šestomjesečnu vezu. No Zagrepčanka još 'voza' njegov skupocjeni poklon, odnosno Mercedes GLE 350 d vrijedan više od 600.000 kuna, doznaje RTL Exkluziv

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kristina je već krenula s pripremama za ljeto pa je u večernjim satima posjetila poznati zagrebački solarij na Savskoj cesti. 

Bivša kraljica Hrvatske očito se 'jako žurila' jer se parkirala preko čak tri parkirna mjesta, ravno na sam ulaz u salon. Jedno od mjesta je i ono službeno za djelatnike solarija. 

Iako su bili kratko u vezi, Šuker se 'zagrijao' za atraktivnu Zagrepčanku pa joj je stavio i tablice s njezinim inicijalima i datumom rođenja. Nije poznato hoće li mu nakon svega vratiti skupocjeni poklon. 

Kristina i Šuker prekinuli su, kako doznajemo, uoči njegova puta u Ameriku. Kristini navodno nije najbolje sjelo što joj dragi putuje bez nje.

MAČKA U MEČKI Kike Šukeru nakon prekida ne vraća limuzinu od 600.000 kn

Nakon svega je zaključala društvene mreže, a privatne fotografije ostavila na uvid samo bliskim ljudima i prijateljima. 

Idi na 24sata

Komentari 259

  • Ivica1958_1 22.04.2021.

    Te žena je sa posebnim potrebama....

  • barica59 20.04.2021.

    a da kao nešta nova po običaju ništa mu se neče desiti loše

  • pivo i vino 26.03.2021.

    komentari su bolji od vijesti a ova nek ga dere koliko moze

Komentiraj...
Vidi sve komentare