To je to što me zanima!

Zucchero je pjevao ljubavi na napuštenom Trgu sv. Marka...

Pjesma je Zuccherova verzija pjesme 'No Time for Love Like Now' američkih glazbenika Michaela Stipea iz grupe REM i Aarona Dessnera iz rock grupe The Nationa
Vidi originalni članak

Talijanski rock pjevač Zucchero Fornaciari (64) sjedi za klavirom u neobična vremena na pustom Trgu sv. Marka i pjeva o ljubavi. Takve slike s najpoznatijih svjetskih trgova, obično prepunih turista a sada pustih, pripadaju najupečatljivijim dojmovima iz Italije tijekom pandemije koronavirusa.

Zucchero je snimio video za novu pjesmu 'Amore Adesso!' u romantičnom gradu na kanalima početkom svibnja.

- Nekoliko dana kasnije snimka je postavljena na YouTube - kazao je njegov glasnogovornik. Kako bi osigurali da trg bude potpuno prazan policija je za pješake zatvorila trg.

Glazbenik je objasnio da mu trg mnogo znači i da je želio poslati poruku da ljudi moraju biti hrabri i ne izgubiti nadu.

Pjesma je Zuccherova verzija pjesme 'No Time for Love Like Now' američkih glazbenika Michaela Stipea iz grupe REM i Aarona Dessnera iz rock grupe The National, objavio je Universal Music. Oni su pozvali ljude da naprave svoje verzije pjesme što je inspiriralo Zucchera.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare