To je to što me zanima!

Zoran Šprajc: 'Nakon 9 godina i infarkta vozim se tramvajem...'

Uočavam da više nema prikaza mreže linija i da zbog visoko postavljenih rukohvata međunožja stajaćih i lica sjedećih putnika dolaze u neobično blizak odnos, napisao je Šprajc
Vidi originalni članak

Zoran Šprajc (53) slomio je ruku uoči lokalnih izbora, zbog čega je propustio izbornu noć. Voditelj se pratiteljima na Instagramu javio iz tramvaja. Otkrio je da mu je to prva vožnja nakon devet godina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 'Ruka u tramvaju', djelo polomljenog autora. Nakon 9 godina i prvog infarkta ponovno se vozim tramvajem i zasad nemam primjedbi, možda zato što izbjegavam jutarnje i popodnevne špice. Ipak uočavam da u njima više nema prikaza mreže linija što je dosta glupo za grad koji se ufurao da je turistička Meka, (zapravo glupo je svakako) te da su rukohvati u novim tramvajima postavljeni skoro iznad glave putnika na sjedećim mjestima čime međunožja stajaćih i lica sjedećih putnika dolaze u neobično blizak odnos - napisao je Šprajc. 

Zoran se prisjetio kako je to bilo u 'Đurinim' tramvajima.

ZDRAV DUH U ZDRAVOM TIJELU Zdravica pa zdravlje: Zoran Šprajc nakon druženja podijelio svoj lijek protiv mamurluka

- Obzirom na širinu putničkog prostora, rukohvata bi moglo biti i više. Ako se dobro sjećam, stari 'Đurini tramvaji' imali su po tri reda rukohvata na stropu. No dobro, možda ipak imam primjedbi - zaključio je voditelj. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.05.2021.

    ti si čovječe sav u balunu..

  • napiši 20.05.2021.

    Malo manje alkohola i ruka ne bi bila slomljena...

  • temida prva 19.05.2021.

    Zorane...pa kaj Audi nije automatic...ne treba ruke

Komentiraj...
Vidi sve komentare