To je to što me zanima!

Znate li tko su Silvija i Dženifer? Preko noći osvojile sve: Najteže je kad nam kažu 'besposličarke'

Silvija i Dženifer snimaju šaljiva videa na TikToku, a profil im se zove nebionnikad. Na njemu se mogu pronaći priče o dečkima ispričane kroz tipičan splitski humor. S nama su podijelili kako se nose s popularnošću
Vidi originalni članak

Silvija Kalinić i Dženifer Džoni osvojile su TikTok svojim šaljivim videima i preko noći postale glavne zvijezde. U svojim videima pričaju o muško-ženskim odnosima na šaljiv način, a profil im se zove nebionnikad, jer svaki završava upravo tom rečenicom: 'Ne bi on nikad'. Djevojke iz Splita otkrile su nam kako su došle na ideju da zajedno krenu snimati 'lude' priče o dečkima te kako se nose s popularnošću. 

NEPREPOZNATLJIV! VIDEO Ljudi ne mogu vjerovati da je to ista osoba: 'Frizer te pomladio 30 godina. Čudesno!'

- Priča je krenula sasvim slučajno u stanu od prijateljice kad smo pričale o zajedničkom poznaniku, na šta smo obje reagirale 'ma daj mislile smo da on uopće nije takav, da ne bi on nikad'! - ispričala nam je Silvija te dodaje kako su onda kroz smijeh zaključile da im treba emisija pa su tako krenule sa snimanjem za TikTok.

@nebionnikad @Maona #splicanke #kava #nebonnikad #splitskostanjeuma #split #fjaka #muškarci #dalmatinke #dalmacija #gossipgirltiktok #žene #gossipgirlhere #dioptrija #sunglasses ♬ Birds chirping - Official Sound Studio

Inspiraciju crpe iz raznih priča njihovih poznanika i prijatelja, ali priznaje Dženifer, i iz vlastitog iskustva.

- Idemo spontano, gledamo gdje će se razvijati kad dođemo do nekog našeg cilja onda ćemo vidjeti u kojem ćemo smjeru ići dalje i kakve ćemo sadržaje još ubaciti s vremenom - kaže nam Dženifer.

Djevojke su otvorile i mail adresu te im pristižu razne poruke i priče. Trenutačno broje 36 tisuća pratitelja, a 'boom' na društvenim mrežama, kažu, nisu očekivale.

- Sada smo već pomalo svjesni svega, ali nam je drago što se to za sada razvija u dobrom smjeru - priznala nam je Dženifer.

NA OTOKU RABU VIDEO Hrvatica snimila kako dočekuje goste u apartmanu pa oduševila: Bravo! Tako se radi!

Inače, Silvija je završila računovodstvo i financije, a posljednjih pet godina radila je u marketingu. Dženifer je menadžer po struci, pa stoga ni ne čudi kako su se odlično snašle u ulozi influencerica.

@nebionnikad #splicanke #kava #splitskostanjeuma #nebionnikad #fjaka #split #girlstalk #gossipgirlhere ♬ original sound - nebionnikad

Iako je njihov sadržaj pozitivnog karaktera, djevojke ponekad dobiju negativne komentare. 

- Trudimo se ne obazirati na njih. Iako moram priznat Dženifer to podnosi puno bolje od mene. Najviše me pogode komentari kad pišu da smo besposličarke i slično, što je daleko od istine s obzirom da ja radim od 17. godine – priznala nam je Silvija te dodaje kako su najviše bile u 'strahu' kako će njihovi bližnji reagirati. 

@nebionnikad #splicanke #kava #nebonnikad #splitskostanjeuma #split #fjaka #muškarci #dalmatinke #dalmacija #gossipgirltiktok #hajduk #hajduksplit #torcida #th #žene #girlstalk #whiteboys @Maona ♬ original sound - nebionnikad

- Ipak, svi su pozitivno reagirali i gledaju na to kao šalu. Meni je najveća podrška mama koja nema ni jednu društvenu mrežu, ali voli pogledat svaki video, uhodi me preko googla - ispričala nam je Silvija kroz smijeh.

Iza sebe broje na desetke snimljenih videa, pa kažu djevojke, gdje god da dođu prepoznaju ih, a često im i dobace poneku šalu. Glavna poruka njihovih videa je, kažu nam, da kad ti je stalo uvijek nađeš neko opravdanje.

- Smatram da smo svi mi kroz život bar jednom našli u takvoj situaciji. To pokušavamo prepričati na zabavan način - kaže nam Silvija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • rocky555 16.07.2024.

    Ti kojima je ovo duhovito... što reći, da mi je njihov mozak da malo odmorim.

  • Kokolo Moj 16.07.2024.

    Zamisli oženit takve?

  • đovanoti 16.07.2024.

    a znaju li one razvuć kore za pitu,napravit burek,grah,gibanicu,ispeć ajvar i džem od šljiva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare