To je to što me zanima!

Znate li što je zajedničko našim 'vatrenim navijačicama'?

Tribine stadiona u Njemačkoj pune su hrvatskih navijača, među kojima su se našle i naše poznate 'vatrene' navijačice
Vidi originalni članak

Proteklog je vikenda započelo Europsko prvenstvo u nogometu, na kojem je Hrvatska odigrala već dvije utakmice, protiv Španjolske i Albanije. Tribine stadiona u Berlinu i Hamburgu bile su pune hrvatskih navijača, a među njima su se našle i naše poznate 'vatrene' navijačice. 

STVARNOST VS. INSTAGRAM FOTO Pronađite razliku: Koja je to tajna stražnjice Ivane Knoll?

Pažnju je i ove godine privukla Ivana Knoll, koju su prozvali našom najzgodnijom navijačicom. Ivanu su prvi put primijetili tijekom Svjetskog prvenstva 2018. godine, a od tada vjerno prati hrvatsku reprezentaciju na svim velikim natjecanjima. 

Ivani se na tribinama pridružila i Magdalena Keškić, koja je stekla popularnost tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine. Nedavno se pohvalila da će ići na utakmice Hrvatske protiv Španjolske i Albanije, a svojim outfitima nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Ovih dana se priča o još jednoj navijačici. Riječ je o Nini Mikić, koju su na tribinama uhvatili tijekom utakmice Hrvatske i Albanije. 

Osim što su poznate kao 'vatrene navijačice', Ivani, Magdaleni i Nini je zajedničko to što ne žive u Hrvatskoj i sve tri su iz Njemačke. Knoll je rođena u Njemačkoj, a s roditeljima se preselila u Hercegovinu gdje je pohađala Opću gimnaziju. Danas živi i radi u Americi, a povremeno se vraća u Hrvatsku. Magdalena je porijeklom iz Hrvatske, ali već godinama radi i živi u Mannheimu. Nina je pak rođena u Hamburgu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • rebekaQQ 23.06.2024.

    zajednicko im je sljedece:zakrzljali mozak +vrele pičke

  • Hibiskus2 21.06.2024.

    Photoshop?

  • ilcommentatore 21.06.2024.

    Monika, sama izmišljaš ovakva pitanja za naslov ili ti urednik šapne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare