To je to što me zanima!

Znaš li tko smo? Danas pune arene, a kao bebe su izgubili vid bolničkom pogreškom...

Majka Dragica rodila ih je 26. travnja 1978. u šestome mjesecu trudnoće. Nakon preranog rođenja u Bihaću premjestili su ih u zagrebačku bolnicu gdje su bili smješteni u inkubator...
Vidi originalni članak

Rođeni smo u Bihaću, odrasli smo u Drvaru. Mislim da smo imali najljepše djetinjstvo, uvijek smo bili okruženi društvom. Bili smo omiljeni u društvu. Mi, zapravo, sve možemo, tako su nas roditelji usmjeravali, rekao je početkom prošle godine glazbenik Saša Matić (46), pravog imena Aleksandar, za Blic TV.

Brat Dejan i on su najpopularniji blizanci na ovim prostorima. Obojica imaju uspješnu i samostalnu karijeru. Majka Dragica rodila ih je 26. travnja 1978. u šestome mjesecu trudnoće.

NAŠA PJEVAČICA Znaš li tko sam? Odrasla je na varivima zbog siromaštva: 'Na stolu smo rijetko imali meso...'

Nakon preranog rođenja u Bihaću premjestili su ih u zagrebačku bolnicu gdje su bili smješteni u inkubator. Iako su rano rođeni, bili su zdravi, ali nakon nekoliko dana boravka u inkubatoru obojica su izgubila vid.

GLUMICA I SPISATELJICA Znaš li tko sam? Ostala je bez prestižne nagrade, morala se za nju boriti godinama na sudu...

- To je nepažnja. Sad koga... Nisam nešto išao u detalje i raspitivao se čija. Je li liječnik, je li medicinska sestra, nisam ulazio u to. Da je bila nepažnja, bila je - rekao je Dejan svojedobno. Iako ne žive u istim gradovima, glazbenici su neraskidivi.

Osim karijera, izgradili su i obitelji. Saša je od 2003. godine u braku sa suprugom Anđelijom te imaju dvije kćeri. Dejan se 2012. godine vjenčao sa suprugom Jelenom i dobili su dva sina. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jelena_B. 08.07.2024.

    Ovo je živa istina. Pitali su jednom prilikom Sašu da li bi, kad bi mogao, vratio vid. Saša se zamislio, ali nakon kraćeg vremena rekao: "Brate, pravo da ti kažem, ne bih.""Zašto?" upitali su ga, a Saša odgovara "Pa da onda vidim što sam sve doveo u krevet, hvala, ali ne bih."

  • Kurčev pupoljak 07.07.2024.

    Koncerti su im neviđeni....

  • cm21 07.07.2024.

    Dora moja lipa a znaš li ti tko sam ja?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare