To je to što me zanima!

Znaš li tko sam? Zaprosila svoga profesora koji joj je sad suprug

Roditelji, sestra Sanja i ja 1992. napustili smo BiH, iz doma smo doslovce otišli s ručnom prtljagom. Bolno mi je bilo gledati ih kako se trude priskrbiti nam za normalan život, pričala je...
Vidi originalni članak

Rodnu Zenicu pamti po igri na brdima, tenisu na Kamberović polju, kupanju u Bosni... Družila se s Romima i za sebe kaže da je bila muškobanjasto dijete. Školu je Sandra Bagarić voljela, iako nije bila odlikašica. U Zenici i Sarajevu je završila i srednje glazbeno obrazovanje, a onda je uslijedio rat.

- Roditelji, sestra Sanja i ja 1992. napustili smo BiH, iz doma smo doslovce otišli s ručnom prtljagom. Bolno mi je bilo gledati ih kako se trude priskrbiti nam za normalan život. Ipak, duh Bosne je u meni, u svakoj mojoj rečenici, intonaciji, sočnosti jezika, beharu, intenzivnim okusima, muzici, humoru... - izjavila je svojedobno operna pjevačica.

SAMO UZ 24SATA Voditeljica Maja Ciglenečki je postala Barbie na jedan dan

U Zagrebu je pohađala Muzičku akademiju, koju je završila u klasi sopranistice prof. Ljiljane Molnar-Talajić, a koju voli nazvati svojom scenskom majkom. Prvog dana na Akademiji je upoznala profesora Darka Domitrovića, ljubav svog života.

- Mislila sam da je i on student i odmah prešla na 'ti'. Počeli smo ašikovati, kako se to kaže, iako sam imala dečka, a on curu - ispričala je Sandra o suprugu, s kojim ima dva sina, Marka i Lovru.

LEGENDARNI GLAZBENIK Umalo je poginuo, a nogometa se ostavio jer mu je falilo 15 cm

Darka je zaprosila na prvom ljetovanju, premišljao se još četiri godine, a vjenčali su se 1997. Ove je godine proslavila 50 godina, a u rujnu zvijezda kazališta Komedija obilježit će tri desetljeća karijere. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ŽivilaHrvatska 09.09.2024.

    Počeli smo ašikovati 😏

  • eka mala 26.08.2024.

    Nije mi jasno,živi ovdje više od 30 godina i još ne priča čisto hrvatski,niti neća,jer se niti ne trudi,izrazito iritantna,sa tim svojim kreveljenjem i tim izgovorom.😂🤣

  • starii_vatrogasec 0076 25.08.2024.

    Zanimljiva sudbina jedne sposobne zene , koja je bila muskobanjasta .. 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare