To je to što me zanima!

Znaš li tko sam? Majka ga je na ples upisala kad je imao 14 godina, a slab je na čokoladu...

Velika su mu strast i auti, posebno oni kvalitetni i lijepi, a životni moto mu je 'Danas znam manje nego što ću znati sutra'
Vidi originalni članak

Izuzetno je svestran, široj javnosti najpoznatiji po strogoći kao član žirija 'Supertalenta'. Davor Bilman (47) član je Međunarodne udruge plesnih učitelja, Hrvatske udruge plesnih trenera i sudaca, Zbora sudaca te nositelj Međunarodne sudačke licence. Pleše od četrnaeste godine, a na satove plesa ga je upisala majka koja je ples oduvijek smatrala dijelom kulture. Velika su mu strast i auti, posebno oni kvalitetni i lijepi.

Na kritike koje su mu upućivali kao članu žirija ne obazire se pretjerano. Slab je na slatkiše, posebice čokoladu i film 'Prljavi ples', a pjesme iz tog filma uvijek rado sluša. Premda je po struci diplomirani ekonomist, ne bavi se toliko ekonomijom koliko psihologijom ljudi, odnosno poslovnim savjetovanjem, treninzima prodaje, komunikacijom, pregovaranjem i govorom tijela.

AUTOR 4500 VICEVA Znaš li tko sam? Začetnik talk showa neumorno radi iako je zagazio u deveto desetljeće

Životni moto mu je 'Danas znam manje nego što ću znati sutra'. Svoju tvrtku Faktor B osnovao je 2013. Javnosti je predstavio metodu 'Skener osobnosti by Davor Bilman', brzu i jednostavnu vještinu prepoznavanja nečije osobnosti na osnovu načina na koji se odijeva, izgleda i govori. Najesen ga opet gledamo u novoj sezoni 'Supertalenta'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VolbeatDbv 02.07.2023.

    ja sam mislio da je na slici mali Fodor

  • evo me opeet 02.07.2023.

    Legenda, duhovit do bola👍

  • 01.07.2023.

    Davor je zakon.😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare