To je to što me zanima!

Znaš li tko sam? Da prehrani obitelj, tati je pomagala s ribom

Otac i majka ostali su bez posla tijekom Domovinskog rata pa su ona, sestra i brat pomagali ocu s njegovim ribarskim obrtom u preuzimanju ribe s broda
Vidi originalni članak

Bila sam izrazito brbljava djevojčica, da ne kažem lajava. Često sam mamu sramotila postavljanjem neugodnih pitanja u javnosti, ali istodobno i često raznježila, rekla je svojedobno Doris Pinčić Guberović (35) za portal živim.hr.

Rođena Zadranka ime je dobila po pjevačici Doris Dragović na prijedlog oca Marija. Otac i majka ostali su bez posla tijekom Domovinskog rata pa su Doris, sestra i brat pomagali ocu s njegovim ribarskim obrtom u preuzimanju ribe s broda.

LIJEPO SE PROVELI Doris Pinčić s obitelji uživala na dječjoj predstavi u Šibeniku

Proslavila se ulogom Lare Božić u “Larinu izboru” autorice Jelene Veljače, a serija se prikazivala u čak 41 zemlji. Često je u seriji plakala pa je postala svojevrsni hrvatski meme.

UŽIVA Doris Pinčić Guberović dobila je novi voditeljski angažman izvan Zagreba: 'Konačno smo počeli'

Nakon toga Doris je dobila angažmane kao voditeljica na radiju i televiziji, a gledatelje je osvojila voditeljskim angažmanom u “Dobro jutro, Hrvatska”. Zadranka je majka troje djece, Donata i Gitu je dobila u braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom, a s današnjim suprugom, menadžerom Davorom Guberovićem, dobila je kćer Divnu, i to dan nakon rođendana.

Glumica je i velika humanitarka pa je podržala rad zaklade Ane Rukavine jer joj je nećak bolovao od leukemije, a bitka za zdravlje je trajala čak tri godine. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Demețra 14.07.2024.

    Jel ona igdje više glumila osim u tom Larinom izboru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare