To je to što me zanima!

Znaš li tko sam? Bio je švorc i htio napustiti glazbu. Vjera ga je uspjela spasiti od depresije...

Obitelj mu je najveća potpora. Iako je uspio smršavjeti 30 kg, s čime se mučio od djetinjstva, rješavao ispite na fakultetu i bio u sretnoj vezi, osjećao je prazninu. Pomogao mu je otac...
Vidi originalni članak

Bio sam spreman napustiti glazbu, gledao sam kako svi napreduju i još sam bio isti kao u srednjoj školi. Većina mojih prijatelja je imala posao, automobile, stanove, a ja nisam imao ništa od toga, bio sam švorc. Nisam imao ni bicikl, rekao je umaški glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna (29).

Kao rezerva Istranin je s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" pobijedio na ovogodišnjoj Dori, a na Eurosongu u Švedskoj plasirao je Hrvatsku na drugo mjesto. Obitelj je Marku najveća potpora. Iako je uspio smršavjeti 30 kg, s čime se mučio od djetinjstva, rješavao ispite na fakultetu i bio u sretnoj vezi s Elizabetom Ružić, osjećao je prazninu. Pomogao mu je otac, koji ga je odveo prijatelju svećeniku na razgovor.

- Volio bih postati poput svetaca koji su željeli umrijeti za svoga Gospodina. Osjećao sam pritisak. Pratili su me umor i očaj, upao sam u depresiju - rekao je za Bitno.hr. Život mu se promijenio kad se okrenuo vjeri. Unatoč slavi odgojen je da bude skroman i pošten.

- Kako god u intervjuima priča, takav je i s nama kod kuće dok razgovaramo. Izrazito je miran. Jedino na pozornici tu energiju nastoji kroz pjesmu izbaciti - pričao nam je njegov otac Dragan. Povijesni uspjeh na Eurosongu strelovito mu je pomogao karijeri, koju je počeo u rock sastavu Manntra. Do kraja godine nastupa, a već ima zakazanu europsku karijeru za 2025.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dedjo 04.08.2024.

    Baby lasagna 🥳🥳🥳

  • mimi mala 04.08.2024.

    Sad ce poceti pljuvacina i razapinjanje jer na ovom portalu napisati da je nekoga " vjera spasila" je nedopustivo . 

Komentiraj...
Vidi sve komentare