To je to što me zanima!

Zna da je manje više: 'Kraljica bikinija' otkrila raskošnu guzu

Manekenka, koja je pozirala za Sports Illustrated Swimsuit, ispod intrigantne haljine nije nosila grudnjak, već samo tangice
Vidi originalni članak

Natjecateljica 'Plesa sa zvijezdama' Brooks Nader, koju često nazivaju 'kraljicom bikinija', zaintrigirala je javnost svojim posljednjim modnim izdanjem.

Nader su fotografi uhvatili kada je napuštala Chateau Marmont u Los Angelesu, ruku pod ruku s pjevačicom i prijateljicom Ellie Golding. Brooks je nosila prozirnu, ljubičastu haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom.

Manekenka, koja je pozirala za Sports Illustrated Swimsuit, ispod intrigantne haljine nije nosila grudnjak, već samo tangice. Paparazzi su najbolji kadar uhvatili kad se ona nagnula u automobilu i pokazala raskošnu stražnjicu.

Golding se odlučila malo više pokriti te je odjenula kratku, crnu haljinu s crnim štiklama i crnom torbicom.

IZGUBILA RAVNOTEŽU Popila koju čašicu više: Slavna manekenka slavila s kćeri pa padala nasred ulica Pariza...

Nader je nedavno dospjela na naslovnice zbog svoje romanse s partnerom iz showa 'Ples sa zvijezdama', Glebom Savchenkom.

Plesni par dodatno je podigao prašinu o svom odnosu nakon što su uočeni kako se ljube tijekom pauze na setu plesne emisije. 

DAN JE ODMAH LJEPŠI FOTO U kišnu jesen one razgrću oblake: Dame osvojile svojim izdanjima u bikiniju i tangama

Osim modelinga, Brooks se okušala i u glumi te se 2018. godine pojavila u akcijskom filmu 'Backtrace'. Uz to je osnovala i svoj brend nakita kao i brend za dizajn interijera.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zabijanjedojaja 14.10.2024.

    prkno u prvom planu

  • SiLaa 14.10.2024.

    Ne kužim kaj je tu manje , a kaj više 😂

  • mars7 14.10.2024.

    Opa dobra je

Komentiraj...
Vidi sve komentare