To je to što me zanima!

Zlobnici govorili da mu mijenja pelene, bila je 45 godina mlađa od Cavallija. Kupio joj je i otok

Roberto Cavalli, pokojni talijanski dizajner, zabavljao se sa Sandrom kad je ona imala 23. Ostala je uz njega do kraja. Prošle godine su dobili sina kojeg je Roberto nazvao Giorgio, po svom ocu
Vidi originalni članak

Umro je Roberto Cavalli, slavni talijanski dizajner. Imao je 83 godine, a njegove kreacije 70-ih nosile su Sophia Loren i Brigitte Bardot, a kasnije gotovo svaka poznatija ličnost u svijetu showbizza, mode, sporta... Preminuo je u Firenci u svom domu nakon duge bolesti.

Roberto se 1964. godine vjenčao sa Silvanellom Giannoni, s kojom se razveo deset godina kasnije. U braku su dobili dvoje djece, Tommasa i Cristinu. Nakon nje se vjenčao s Evom Mariom Düringer, s kojom je dobio troje djece, Roberta, Rachele i Daniele. Zadnjih 10 godina je u vezi s 45 godina mlađom Sandrom Nilsson s kojom je prošle godine dobio sina. I ona je bila Playboyeva zečica.

Kako je objavio Corriere della Sera, Roberto nije štedio kad su u pitanju bili hirovi i želje svoje mlađahne ljubavnice Sandre. Često su govorili da su jedan drugom oslonac i da uživaju. Iako su službeno prohodali 2014. godine, Roberto se sa Sandrom zabavljao od 2008. godine, ona je imala tada 23 godine.

Nakon što su izašle fotografije njih dvoje na plaži, zlobnici su komentirali da mu mijenja pelene. No par je lani dobio dijete koje je Roberto nazvao Giorgio, po svom ocu.

Posljednjih godinu dana, kad mu je postalo loše, brinula se o njemu dan i noć. Pričalo se i kako joj je kupio otok u Švedskoj za tri milijuna eura na kojem je luksuzna vila. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • zrno soli u glavi 13.04.2024.

    jedino je sigurno da ga je ona dobila

  • Jopazg 13.04.2024.

    Ako je otporna na salmonelu,onda ok.

  • 1/6 u ❤ 13.04.2024.

    Naivan ko i Dikan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare