To je to što me zanima!

Živahna umirovljenica ekipu će pokušat osvojiti njemačkim delicijama: 'Izbacio bih špinat'

U kulinarskom showu 'Večera za 5' Ljubica je odlučila večeru spraviti od špinata, kulenove seke, paprike, teletine, šunke, jabuke i maka
Vidi originalni članak

Umirovljenica Ljubica Šebrek dolazi iz okolice Ozlja i u svom domu će ugostiti ekipu posljednjeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Velika joj je želja bila sudjelovati u emisiji jer je velika obožavateljica te 'Večeru za 5' prati od samog početka. Vesela je osoba i obožava druženja, vježbanje te vožnju na svom malom motoru.

NIŽU SE KRITIKE Gledatelji 'Večere za 5' su ljuti! 'Napuhanko Adrian ne zaslužuje 10, Josipa treba diskvalificirati!'

Najčešće spravlja meso i kolače te je ljubiteljica kontinentalne kuhinje. Cijeli svoj radni vijek provela je u Njemačkoj, a danas uživa u mirovini.

- Volim mlade ljude, razumijem ih jer sam duhom mlada. Nije mi dosad u mirovini, nađem zanimaciju. Iskrena sam i društvena, svi se znamo od djetinjstva. Dane provodim uz cvijeće, zabavljam se, vozim motor, idem u teretanu, šetam. Živim u ovom selu od rođenja, no otišla sam u Njemačku sedamdesetih i vratila sam se 2011. Radila sam u jednoj japanskoj i njemačkoj tvrtki - otkrila je o sebi Ljubica

ADRIAN BIO DOMAĆIN Presedan u 'Večeri za 5'! Po prvi put nije bilo jednog kandidata, evo što se dogodilo s bodovima

Na sudjelovanje u 'Večeri za 5' prijavila ju je nećakinja, a nakon toga - sve je povijest. Ljubica je odlučila večeru spraviti od špinata, kulenove seke, paprike, teletine, šunke, jabuke i maka.

- Sastojci mi se sviđaju, mislim da će ovo biti dobra večera - komentirala je Mirjana.

- Izbacio bih špinat - dodao je Josip.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare