To je to što me zanima!

Zet je splitskog skladatelja, a sada stiže u 'Superstar': 'Pjevat ću sve - od klape do narodnjaka'

Bojan Pavlović iza sebe ima hit 'Naslednik', koja broji milijunske preglede. Upravo zbog te pjesme, kaže, najviše pjeva na proslavama rođenja
Vidi originalni članak

U subotu od 20.15 kreće četvrta epizoda glazbenog spektakla ‘Superstar’. Pred žiri će stati novi mladi glazbenici i pokušati se izboriti za šansu za nastavak natjecanja, a među njima je i Bojan Pavlović. Glazbenik sa suprugom i djecom živi u Splitu, a glazbom se bavi od ranog djetinjstva. Ljubav prema glazbi krenula je, kaže, s tri godine kada je počeo svirati harmoniku. Glazbenik je rodom iz Kragujevca te je njegova ljubav prema zvucima harmonike urođena!

POKAZAT ĆE SVOJ TALENT Zbog nje Huljić se 'smrznuo': U Superstar stiže Supreme Queen!

- U 'Superstar' me prijavila supruga Nikolina s kojom sam pratio prošlu sezonu. Volio bih se pokazati hrvatskoj publici - kaže o svojoj prijavi Bojan.

Bojanovoj rastućoj popularnosti svjedoči i to da se nedavno u jednom splitskom klubu na pozornici pridružio Radi Manojlović kako bi otpjevao svoju pjesmu 'Naslednik', koja broji milijunske preglede. Upravo zbog te pjesme, kaže, najviše pjeva na proslavama rođenja.

- Imam pet svojih pjesama, od kojih za četiri glazbu i tekst potpisuje poznati splitski skladatelj Ernest Pelaić. On je ujedno i moj punac, kojeg puno volim i poštujem.

I supruga Nikolina dijeli Bojanovu ljubav prema glazbi, koja ih je i spojila. Zajedno su snimili i pjesmu 'Bez tebe' kad su se upoznali prije sedam godina, a sada, uz pjevanje, Nikolina vodi Bojanovu karijeru.

- Razumijemo se, tako da nikada nisam imao problema s njom. Beskrajno joj vjerujem - kaže Bojan za svoju, kako i sam kaže, ljepšu polovicu.

STIŽE U 'SUPERSTAR' Lukreciji je glazba pomogla da prebrodi poremećaj u prehrani: 'Mogu reći da me spasila...'

Bojan se upravo zbog ljubavi preselio u Split.

- Split je grad kao stvoren za mene. Uz pjevanje, jako volim pratiti nogomet i da nisam pjevač, bio bih nogometni komentator. Split je grad koji živi za nogomet i to mi se jako sviđa. Kada igraju reprezentacije, i za jedne i druge navijam istim žarom - kaže mladi pjevač.

Bračni par ima dvoje djece, a uskoro će im stići i treće! Bojan otkriva da će se prinova uskoro pridružiti petogodišnjem Rollu Antoniju i jednogodišnjoj kćerkici Michelle: „Oni su mi sve i jako sam zahvalan što ih imam. Bio sam na porodu i mogu reći samo da je moja žena kraljica i da je jako hrabra. Mislim da bi svaki muškarac trebao doživjeti to iskustvo.“

Upravo zbog djece kaže kako trenutno najviše sluša dječje pjesme i ono što njegova djeca slušaju te priznaje da mu je trenutno najdraža pjesma 'Mali paradajz'.

Mladi izvođač nada se da će mu 'Superstar' donijeti priliku da se predstavi hrvatskoj publici.

- Potrudit ću se da dam sve od sebe i ispunim sva očekivanja publike te pokažem ono najbolje od sebe. Pjevat ću od klapa do narodnjaka, kako se kaže, tako da se svatko može pronaći u tome. Od mene možete očekivati sve - veselo najavljuje Bojan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare