To je to što me zanima!

Kerum poveo Fani u Moskvu: 'Ponese me slavlje pa zapivam'

NE VOLI GUŽVU Željko Kerum kaže da mu je srce puno kad čuje himnu ili ‘Lijepa li si’, a zadovoljan je rezultatom na travnjaku i globalnom slikom Hrvatske
Vidi originalni članak

Bivši gradonačelnik Splita, Željko Kerum (57), na finale protiv Francuske doveo je svoju obitelj - suprugu Fani (37) te djecu Franu, Zvonimira i malenu Eleonoru.

- Gledali smo cijelo prvenstvo, djeca su bila oduševljena i obećao sam im da ću ih voditi na finale ako Hrvatska prođe. A kod mene nema praznih obećanja - rekao nam je Kerum. Bivši splitski gradonačelnik bio je oduševljen kako je Hrvatska igrala na Mundijalu, no ipak mu je jedna stvar upala u oko.

- Recite mi kako to da nitko nije primijetio da je Hrvatska primila tri gola protiv Francuske, Engleske i Rusije iz slobodnih udaraca koji su prestrogo dosuđeni oko našega kaznenog prostora. To ne može biti slučajno, suci su odigrali jako veliku ulogu - smatra Kerum. Inače, Kerum se u Moskvi družio s navijačima i bivšim reprezentativcima.

- Ma ne volim ja gužvu i gomilu ljudi, draže mi je utakmice gledati u krugu obitelji, ali kad je dobro društvo, onda te ponese, pa se i zapiva. Kad zasvira ‘Lijepa li si’ ili ‘Lijepa naša’, mene ponese, srce mi je puno. Poduzetni Kerum nije zadovoljan samo rezultatima na zelenom travnjaku, nego i globalnom slikom Hrvatske.

- Ovoliku pozornost svjetskih medija Hrvatska nije imala nikad, i za to nije morala ništa platiti. Neka su Francuzi svjetski prvaci, ali mi smo pokazali na terenu da smo bolji od njih, ali i da bolje slavimo – rekao je.

VIDI OVO! Ove tri poze u seksu muškarci najviše vole. 

VIDI OVO! Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Idi na 24sata

Komentari 31

  • udaram-kontru 22.07.2018.

    hebe mu se, ima se može se, kralj!

  • 18.07.2018.

    fani dobro izgleda

  • flori 18.07.2018.

    Svi veliki domoljubi od Sanadera,Keruma do Horvatincica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare