To je to što me zanima!

Zdravko Čolić otkrio nepoznati detalj: 'Nosim jeftino odijelo. Svašta se mijenja kada stariš'

Jedan od najvećih pjevača u regiji, popularni Čola, nastupao je u Budvi i pričao o scenskoj garderobi
Vidi originalni članak

Legendarni Zdravko Čolić (73) proteklog vikenda pjevao je u popularnom klubu Top Hill u Budvi, gdje je okupio nekoliko tisuća obožavatelja. Prije izlaska na pozornicu razgovarao je s tamošnjim medijima i otkrio detalje o svom 'stajlingu'.

ISPUNJENA I PRIVATNO I POSLOVNO Nikad zaljubljenija Jelena Rozga za 24sata o ljubavi: 'Gledam u najljepše plave oči. Sretna sam'

- Nisam se nešto stilizirao. Ovo je jeftino Bossovo odijelo, obično odijelo. Prošla su ta vremena, ranije sam ja odlazio u Englesku i tamo kupovao. Bilo je bitno da na bini imaš šiveno odijelo i da bude scenski, šljašteće. Svašta se mijenja kako čovjek stari, život se mijenja, ali ja se nadam pozitivno. U smislu neke zrelosti, druženja, ali i karijere - rekao je za srpski Blic.

Otkrio je kako žali što rijetko izdaje CD-e.

- Ne znam je li to zbog suradnika, producenata... Mada i ja posljednjih godina pišem sam pjesme. Prije smo za tri mjeseca pravili ploče, a sada je sve sporije. To mi je žao. Volio bih da izađe više novih pjesama. Postoje pjesme koje mlađa publika ponovo otkriva. U 90 posto slučajeva pjesme bolje zvuče uživo nego na snimci - kazao je uvijek popularni pjevač.

POSVETILE NASTUP POPOVIĆU VIDEO Matija Vuica zapjevala je na Severininom koncertu: 'Moja Seve, sigurno ti je Jura šapnuo'

Glazbeni čarobnjak Dino Merlin jednom prilikom je pričao da mu je upravo Čolić idol, a on je sad otkrio postoji li mogućnost da ukrste glasove.

- Pravljenje dueta je toliko nebitna stvar, to se desi spontano, uvijek. Dino i ja smo izveli duet koji je iznad svakog dueta, a to je bilo izvođenje pjesme 'Kao moja mati' na koncertu, što ima više pregleda nego pravi dueti - priznao je Zdravko.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Povišica od dve iljade 12.08.2024.

    Šarmer i gospodin. Molim da pokažete poštovanje prema umjetniku ovakvog kalibra.

  • Sport10 12.08.2024.

    teski glumac,bivsi veliki hajdukovac,mos mislit,hahahaaa

  • Demețra 12.08.2024.

    Ne postoji jeftino Bossovo odijelo. I daj prestani farbat kosu, cringe je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare