To je to što me zanima!

Zdravko Čolić otkrio koji mu je hit napisao Bora Čorba, oprostio se od njega dirljivim riječima...

Pjevač se od Bore oprostio uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu
Vidi originalni članak

Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja čorba, preminuo je danas u 72. godini nakon što je prošlog mjeseca završio na liječenju u bolnici u Ljubljani radi jake upale pluća. Mnogi ga smatraju vrhunskim glazbenikom, ali ga pamte i kao notornog četnika koji je huškao na rat. Nakon pjevača Jure Stublića, Momčila Bajagića Bajage i drugih, od Bore se oprostio i Zdravko Čolić.

PREMINUO BORA ČORBA Genijalni pjesnik postao četnik i pjevao: 'Nemojte da stavim tačku na svu braću zagrebačku'

- Bora. Dobri naš Bora. Veliki umjetnik koji je prerano otišao. Radili smo i družili se preko 45 godina. Prva pjesma koju je napravio za mene bila je Produži dalje, a sjećam se da je to zapravo i prva pjesma koju je napravio za nekoga a da nije bila za njegov bend - napisao je Čolić na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju iz mlađih dana.

- Što reći za njegove tekstove, za njegove pjesme. Umjetnička djela. Umjetnička djela koja će nas uvijek podsjećati na Velikog Boru. Hvala ti za sve. Uvijek ćeš biti u našim srcima - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • taki vaki naki 06.09.2024.

    Koji hvalospjevi četniku.. jugoslaveni ponovo u akciji i opet se osjećaju bitni, baš se lijepo vidi tko je tko, zanimljivo. Pretpostavljam da bi i zagrebački Top radio rado sad pustio koju Borinu pjesmicu, kad im je normalno da i drugog mrzitelja Hrvatske, Štulića, puštaju u eter svaki dan i uzdižu u nebesa, i to redovito i više puta dnevno, evo i jutros Azra im bila na repertoaru naravno, sad još samo i jednu popodnevnu i plan im je ispunjen, ne dira njih ni Štulićeva mržnja ni njegove izjave od kojih je jednu 2022 baš 24sata objavio: "Izjavljujem..., i da mi se, kao strancu koji nema ništa s vama, skinete s k****!" I sad, ako to nije dovoljno jasno ne znam što bi trebalo biti jasno i Top radiju i svima ostalima jugoljupcima.

  • imaš alfa,beta,gama... 05.09.2024.

    Ovaj Čolić mi je isto lj.gav

  • problematik 05.09.2024.

    Osvjedočeni četnik je toliko važan ovom portalu da o njemu pišete svaki dan.Još ga predložite za posmrtno odlikovanje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare