To je to što me zanima!

Zbog nezgode je i bujni dekolte Sofije Vergare pao u drugi plan

Sofia Vergara za vikend je napunila 50 godina. Da su godine za nju samo broj pokazala je izazovni odjevnim kombinacijama u koje se ne bi usudio 'uvući' baš svatko
Vidi originalni članak

Kako to obično i biva, proslava okruglog rođendana bila je sve samo ne 'umjerena', a slavljenica Sofija Vergara (50) je ponovno uspjela sve zadiviti atraktivnim izgledom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema objavama na društvenim mrežama, ali i fotografijama paparazza rođendan je trajao cijeli dan i noć. Uz društvo najmilijih zvijezda serije 'Moderna obitelj' slavlje je započela ručkom u restoranu. Imala je čak dvije torte, a gosti su uz slavljenicu uživali u šampanjcu. 

Nakon mirnog popodneva, ekipa je odlučila rođendan 'začiniti' izlaskom u noćni klub. Promjenjivši dnevni outfit, Sofia Vergara pojavila se ispred kluba u Zapadnom Hollywoodu. Tamo su je u društvu prijateljica snimili paparazzi, a mamu i prijateljice u noćni izlazak dovezao je sin Manolo. 

Lijepa glumica za tu prigodu odabrala je usku žutu haljinu s raskošnim dekolteom, u kojoj je privlačila poglede mnogih, a koja se uvelike razlikovala od one koju je nosila tijekom popodnevnog slavlja. Iako su je obasjavali blicevi fotoaparata, Sofia nije skidala osmijeh s lica. 

SLAVILA S OBITELJI I PRIJATELJIMA Sofia Vergara objavila fotke s proslave 50. rođendana, pišu joj: 'Nimalo ne stariš, divna si'

S obzirom na to da joj je haljina bila uska, a potpetice visoke, glumica se teže kretala. U pomoć su joj 'priskočili' prijatelji i pridržali ju kako bi neometano ušla u klub i da ne bi došlo do nezgode. 

Sofia je odlučila baviti se glumom u trenutku dok je studirala stomatologiju u Kolumbiji, a prvi put se na ekranu pojavila u reklami za Pepsi kada je imala 17 godina.

Kolumbijska diva postala je popularna 2009. godine po ulozi Glorije Delgado u seriji 'Moderna obitelj', koja je ušla u povijest kao najnagrađivanija humoristična serija američke televizije. Glumica je za svaku epizodu navodno dobila 325 tisuća dolara.

SOFIA IMA 50 GODINA Vergara radila kao model, bila na sudu s bivšim zbog svojih embrija, sada je u narko kartelu

Iako je ušla u 51. godinu života, Vergara daje dojam da su za nju godine samo broj. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 13.07.2022.

    Nećaka joj baš jako sliči, ali nema ono "nešto" što Sofia ima.

  • fjjg 13.07.2022.

    auuu,dobar milf🥇

  • KMVA 13.07.2022.

    Meni ona nije ništa posebno,ne volim baš sise na izvolite.Volim da je to fino upakirano,samo za mene....

Komentiraj...
Vidi sve komentare