To je to što me zanima!

'Zbog karijere sam propustila život, nemam supruga ni djecu'

Ambiciozna pjevačica i sutkinja u 'X Factoru' priznaje da ima još puno planova za svoju karijeru, no da je upravo zbog nje 'propustila život'. Nedavno se šuškalo da se zaručila s tenisačem Grigorom
Vidi originalni članak

Nicole Scherzinger (38) kaže kako je često zna uhvatiti depresija jer je na pragu 40-ih, a još se nije udala i nema djecu.

- Za sve je kriv posao, ali sama sam svjesno izabrala ovakav hektičan način života. Pogledajte me, nemam muža ni djecu - izjavila je pjevačica, koja je u vezi s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim (25) od prošlog ljeta.

Nedavno su Nicole i Grigor viđeni u draguljarnici, stoga su odmah krenule glasine da su 'pale' zaruke. U vezi su od kraja prošle godine. 

Nicole je sa svojim društvom ljetovala ploveći hrvatskom obalom te se na društvenim mrežama hvalila snimkama i fotografijama. U Hrvatsku je dolazila i kada je bila u vezi s Lewisom Hamiltonom, s kojim je lani prekinula nakon osam godina veze. 

Idi na 24sata

Komentari 173

  • MOC JE U ZNANJU 10.10.2016.

    Pitaće je starost gde joj je bila mladost i na šta je gubila svoje dragoceno vreme ?

  • AlfaVuk 10.10.2016.

    Nije u lovi sve..nego baš suprotno..Sreću i zdravlje kupiti ne možeš..Nit ljubav..Možeš pokušati jedino, kao što ona sad pokušava jer je svjesna da godine idu...I šta će ostat od nje nakon što prođe 40? Ništa. Fade to black.

  • AlfaVuk 10.10.2016.

    njezin život je davno prošao..Samo nije bila svjesna toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare