To je to što me zanima!

Zar, stvarno?! Bianca krenula u nabavku namirnica u tangicama

Obukla je prozirnu kratku haljinu boje kože i tange. Crnom kopčom podigla je kosu, a svoju kombinaciju upotpunila je crnim štiklama
Vidi originalni članak

Kontroverzna supruga repera Kanyea Westa, Bianca Censori, ponovno je šokirala svojom modnom kombinacijom. Obukla je prozirnu kratku haljinu boje kože i tange. Crnom kopčom podigla je kosu, a svoju kombinaciju upotpunila je crnim štiklama. Tako obučena krenula je u shopping na Beverly Hillsu, ali bez supruga repera, navodi Daily Mail.

Nedavno je tako Bianca bila s Westom i njegovom kćerkom North koju je dobio u braku s svjetskom mega zvijezdom Kim Kardashian. Otišli su u kino kako bi pogledali novi nastavak filma 'Deadpool & Wolverine'. 

LJETOVANJE REALITY ZVIJEZDE Evo u čemu Kim Kardashian šeće po vili u Italiji: 'Bomba je ušla'

Kasnije se podružila i s ostatkom djece.

Kim i Kanye imaju četvero djece - North, Saint, Chicago i Psalm. Iako je Bianca bila 'pristojnije' obučena tada nego inače, ipak je ostala vjerna svom trendu nenošenja hlača.

Ovakve modne kombinacije nisu drage Kim Kardashian koja je ranije već tražila bivšeg supruga da ne odijeva Biancu provokativno dok je u društvu njihove djece, ali čini se da reperu to ne predstavlja problem. 

Također, Bianca bi se mogla suočiti i sa zatvorskom ili novčanom kaznom jer se prema kaznenom zakonu Kalifornije izlaganje gologa tijela na javnom mjestu može proglasiti zločinom.

NE ODUSTAJE OD GOLOTINJE Bizarno! Bianca u gaćicama izvela kćer Kanyea Westa u kino

Daily Mail navodi kako bi u slučaju provokativne Biance to moglo rezultirati maksimalnom kaznom, odnosno šest mjeseci zatvora, novčanom kaznom do 1000 dolara i oznakom seksualnog prijestupnika na najmanje 10 godina.

Isprobaj Oranž za 10 centi mjesečno i besplatno gledaj Pickbox. Provjeri ponudu na https://www.24sata.hr/24oranz  

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mars7 02.08.2024.

    Ljeti je uziva u modi

  • neno568 02.08.2024.

    pa bolje da nema ni gaca ono malo ,inače kod nas bi na moru dobila kaznu što gola hoda

  • HDZ u Srcu Zauvijek 02.08.2024.

    crnci obozavaju prasice, zato nase prasice jedva cekaju nosac da konacno ih netko stavi na svoj usadnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare