To je to što me zanima!

Zanijeli se na snimanju 'intimne scene': Glumac priznao da nisu čuli redatelja kad je viknuo 'rez'

Andrew Garfield i Florence Pugh glume u filmu 'Živimo u vremenu', a glumac je priznao kako se 'neugodna' situacija dogodila već tijekom prvog ponavljanja scene
Vidi originalni članak

Andrew Garfield (41) i Florence Pugh (28) zajedno glume u filmu 'Živimo u vremenu', a prošlog petka u jednom kulturnom centru u New Yorku američki glumac na promociji filma ispričao anegdotu sa snimanja. Naime, morali su snimati jednu 'vrlo intimnu' i 'strastvenu' scenu seksa, a kad je redatelj John Crowley viknuo 'rez' oni ga nisu čuli pa su samo nastavili glumiti, prenosi CNN. 

SYDNEY SWEENEY I GLEN POWELL Njihova scena seksa potaknula je nove glasine: Glumac je već tijekom snimanja ostavio curu...

- Scena postane strastvena, točno onako kako smo je koreografirali. Mi se zahuktamo, je l‘, i odemo dalje nego što smo mislili jer nikad nismo čuli ‘rez‘ - pričao je Garfield te dodao kako se 'neugodna' situacija dogodila tijekom prvog ponavljanja scene koja se snimala na zatvorenom setu. 

Uz glumce, prisutni su bili samo još snimatelj i filmski tehničar, a redatelj je bio u susjednoj sobi.

- Mislim da smo si tijekom snimanja scene nekako telepatski rekli da će ta repeticija biti nešto duža - rekao je glumac, piše CNN. 

Garfield je rekao da su on i Pugh shvatili da su pogriješili tek kada su vidjeli da su se snimatelj i filmski tehničar iz pristojnosti okrenuli prema zidu te priznao kako je scena trajala predugo.

FLORENCE PUGH Zvijezdu 'Oppenheimera' su na promociji filma pogodili u glavu

Film je premijerno prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u Kanadi, a u američkim kinima će se početi prikazivati 11. listopada ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare