To je to što me zanima!

Žanamari topao dan učinila još vrelijim: Pozirala bez šminke, a ponosno je pokazala i 'strijice'

Pjevačica je zavodljivo pozirala bez šminke i oduševila brojne pratitelje
Vidi originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić (42) jedva je dočekala ljetne dane i toplo vrijeme iskoristila za upijanje zraka sunca. Podijelila je na svom Instagram profilu nekoliko fotografija kako uživa bez trunke šminke na licu.

NA CMC FESTIVALU U VODICAMA VIDEO Žanamari je u prozirnoj haljini 'užarila' atmosferu, a Nives istaknula bujni dekolte

- Sezona pjegica, bez truna make up-a… porice, madeži, crveni obrazi, strijice… Sve to volim - napisala je u opisu fotografija.

Nije dugo trebalo da je pratitelji krenu obasipati komplimentima u komentarima.

- Ona je meni najljepša estradna pjevačica u Hrvatskoj, znači brutalna, pravi komad - glasio je jedan od komentara, a drugi su pisali 'Ona je bomba', 'Zadivljujuća', 'Predivna', 'Extra si, tip-top'...

NA CMC FESTIVALU Žanamari je uživala s posebnim muškarcem: Na pitanje o ljubavi i dalje je ostala tajanstvena

Mnogi ističu kako se njezin suprug Mario, poznatiji kao Joshua Macks, dugo nije pojavio u javnosti, a već se neko vrijeme šuška o problemima u njihovom braku. 

- Ja ne volim ništa o privatnom životu pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam. Otkad sam rodila štitim i to dijete, objavila sam ju možda dva tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe. Onako, zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu, ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali evo ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove - rekla je nedavno za IN Magazin.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gronk Spikeowski 21.06.2024.

    Znao je Đorđe odabrat

  • Gavran13 21.06.2024.

    Dobro, ali zašto sve u tim objavama moraju naglašavati ovo "bez trunke šminke" 🙄

  • Cherylin 21.06.2024.

    Još nam napišite, tko je ona i čime se bavi? menađerica, prodavačica u Konzumu, pa poslije radnog vremena plažica, znanstvena novakinja ili glumica h nekim "filmovima", zašto o njoj pišete?

Komentiraj...
Vidi sve komentare