To je to što me zanima!

Žanamari Perčić sa suprugom nastupila u Tučepima: 'Hvala vam svima na ljubavi večeras'

Ja sam prestala komentirati općenito moj privatni život i mislim da će to doživotno tako biti. Što god da se desi, neću ga komentirati, komentirala je Žanamari nedavno
Vidi originalni članak

Prošlo ljeto krenula su šuškanja da brak pjevačice Žanamari Peričićsa splitskim redateljem glazbenih spotova Marijem, nije u najsretnijoj fazi. Ranije je izbrisala fotografije sa suprugom na društvenim mrežama zbog kojih su i krenule glasine o razvodu. Te glasine pjevačica odbija komentirati, a da je njezin brak daleko od nekih problema, potvrdila je s nekoliko pjesama na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE MODNE KOMBINACIJE Za drugu večer Ultre Žanamari uskočila u uske tajice, a Knoll 'upakirala' grudi u kožni topić...

Žanamari je zajedno sa suprugom nastupila u Tučepima.

Pjevačica je pjevala strane hitove, a Mario ju je pratio na gitari. Bračni par je iz prvog reda podržala njihova kći Gabi.

- Hvala vam svima na ljubavi večer - poručila je Žanamari. 

PLJUŠTE KOMPLIMENTI Na Ultri je partijala i Žanamari! Mamila je poglede u prozirnom bodiju, a 'virile' su joj gaćice...

Pjevačica se nedavno osvrnula na glasine o razvodu.

- Ja sam prestala komentirati općenito moj privatni život i mislim da će to doživotno tako biti. Što god da se desi, neću ga komentirati, tako da evo morat ćete me dočekivati ispred kuće da vidite tko ulazi i izlazi (ha, ha). Polagati nekome račune nema smisla, nit sam predsjednik, nit sam papa.. Ne smetaju me ti napisi, ja ništa ne komentiram, a to što drugi uzimaju moje storije i izvrću ih, to je dobro, rade mi engagement, tako da slobodno - rekla je za časopis Story.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tomislav-81 16.07.2024.

    Tko je pa ta opet🙈🙈🙈😂😂😂

  • Vox007 16.07.2024.

    Puno ih je ušlo i izašlo

  • Windfacker 16.07.2024.

    Pa kaj ona nije zaboravila pjevati, mislim zadnjih 10 godina samo pokazuje guzu i cice. To je bila osnova njenog umjetničkog rada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare