To je to što me zanima!

Žanamari Perčić kao novi spas od vrućina: 'To je zgodna žena, a ne ove što iskaču iz pašteta!'

Ranije je otkrila kako vitku liniju duguje svakodnevnom treniranju
Vidi originalni članak

Bok, ja sam Žanamari. Imam 42 godine, poručila je pjevačica Žanamari Perčić svojim pratiteljima na Instagramu. Prošetala se u lila kupaćem kostimu i pokazala je vitku figuru koju duguje svakodnevnom treniranju.

POSLALA JASNU PORUKU Žanamari se oglasila o razvodu: 'To smo već odavno shvatili!'

Kao i uvijek, mnogi su je nagradili s mnoštvo komplimenata.

'Savršena si', 'To je zgodna žena, a ne ove što iskaču iz pašteta', 'Nevjerojatna žena', pisali su joj u komentarima.

Kako je ranije otkrila, u teretani diže utege, radi čučnjeve i druge vježbe.

- Što se tiče prehrane, ne pazim u potpunosti, ali jedem stvari koje u sebi imaju proteina. Kad sam vani ne libim se naručiti njoke s četiri vrste sira. Jedini grijeh koji imam su litre i litre kave - objasnila je svojevremeno u podcastu 'Booster Academy'.

Već se neko vrijeme šuška da ima problema u braku s redateljem glazbenih spotova Marijem Peričićem. Nedavno se oglasila na tu temu. Dala je pratiteljima da joj postavljaju pitanja, ali sve je zanimalo samo jedno - njezin ljubavni život.

- Ajmo ispočetka. Sinoć ste krenuli s pitanjima doslovno 99% o ljubavnom životu. To smo već odavno shvatili da je moja stvar - poručila je.

Kasnije ju je pratitelj pitao tko joj je od slavnih osoba privlačan, a pjevačica je priznala kako joj se sviđaju 'akcijski junaci'.

- Kad sam bila tinejdžerka sjećam se da sam bila zaljubljena u Jeana-Claudea Van Dammea, a u 20-ima to je bio Jason Statham. Uvijek sam voljela zločestog dečka sa uglađenim manirima. Buntovnik i džentlmen - napisala je.

Mnogi ističu kako se njezin suprug Mario, poznatiji kao Joshua Macks, dugo nije pojavio u javnosti. 

- Ja ne volim ništa o privatnom životu pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam. Otkad sam rodila štitim i to dijete, objavila sam ju možda dva tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe. Onako, zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu, ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali evo ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove - rekla je svojedobno za IN Magazin.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sanjakorać 10.07.2024.

    lijepa je

  • XM12 09.07.2024.

    Kao onog na yahti nije scani strefio? Mora da je ova puno opasnija?

  • E3e 09.07.2024.

    A od njega ni a ni b više a stajala ga glave. Vele tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare