To je to što me zanima!

Zaljubljena Kristina Krepela je uputila emotivnu poruku svome Marinu: Ljubavi, držimo se...'

Romansu između glumice i političara otkrili su čitatelji 24sata prije dvije godine. Uhvatili su ih prilikom romantične šetnje u zagrebačkom parku Maksimir
Vidi originalni članak

Sretan rođendan, ljubavi moja. I kad se sve okreće naglavačke, držimo se zajedno! A često se baš mora okrenuti naglavačke da bi se složilo kako treba. Ti to najbolje znaš. Hvala ti što si tu uz mene!, uputila je glumica Kristina Krepela (45) svom partneru, političaru i teologu Marinu Miletiću.

JAVILI SE S ODMORA Ljubav u Rimu: Kristina Krepela podijelila romantične trenutke s partnerom Marinom Miletićem

Miletić je danas proslavio 45. rođendan, a njegova draga je tim povodom podijelila i nekoliko njihovih fotografija na Instagramu.

- Neka ti novi krug oko sunca donese sve divote i predivne darove ljubavi, mira, zdravlja, radosti, mudrosti i uspjeha u svemu što činiš i kamo god ideš - poručila je Kristina Marinu.

NERAZDVOJNI SU Kristina Krepela i Marin Miletić još jednom pokazali koliko su zaljubljeni jedno u drugo...

Romansu između glumice i političara otkrili su čitatelji 24sata prije dvije godine. Uhvatili su ih prilikom romantične šetnje u zagrebačkom parku Maksimir. 

Par se, kako su nam kazali, držao za ruke te grlio. Tad nisu htjeli komentirati svoju vezu, a i danas ju drže dalje od očiju javnosti. Međutim, kad se pojave zajedno u javnosti ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Gitarist27 19.09.2024.

    Drago mi je šta je čovjek poslušao Padre Pia i prestao nositi uske majice

  • haroldica 18.09.2024.

    lijep par🙂

  • Ante Portas 18.09.2024.

    Samo ljubav je vjecna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare