To je to što me zanima!

Zagrebački klubovi preko ljeta sele na Jadran: 'Bez 100 eura ste nitko i ništa. Sve je skupo...'

Čim studenti polože posljednje ispite na ljetnom roku i krenu raditi sezonu većina klubova (pretežito narodnjačkih) zatvara svoja vrata ili bolje rečeno, otvara ih na Jadranu
Vidi originalni članak

Ukoliko će vas i dalje mučiti nesanica zbog nesnosnih vrućina, a ni sam Vakula ne zna kad će prognozirati oluju ili pad temperature, postoji jedno nesvakidašnje rješenje, a to je da spas potražite u noćnim klubovima. Nema guranja, nema čekanja u redu, za šankom ima mjesta, u wc-ima dovoljno papira, plešete, a kukovima ne udarate u druge, znoj ne kaplje niz leđa, klimatizacija je pun pogodak... Pogodili ste, govorimo o zagrebačkim klubovima u razdoblju od srpnja do sredine rujna. Čim studenti polože posljednje ispite na ljetnom roku i krenu raditi sezonu, da mogu barem malo bez roditeljske pomoći isfinancirati život u glavnom gradu, većina klubova (pretežito narodnjačkih) zatvara svoja vrata ili bolje rečeno, otvara ih na Jadranu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 65

  • pospant 23.07.2024.

    Kad se na moru dobro potrosi onda ce se kupovati stanovi u Zagrebu na jesen cjene kvadrata idu gore 😉

  • OBJEKTIVNIopettu 22.07.2024.

    Ne izlazim u klubove od kada su s buteljama poceli rezervirati stolove za "elitu" i izmisljati vip ulaznice. I dobro. Uglavnom se procistilo.

  • ZlatkoHH 22.07.2024.

    To treba pod hitno zabranit isto kao i kladionice. Ako ništa drugo bar u Zagrebu. Što li nam se sve doteplo u grad, katastrofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare