To je to što me zanima!

Zagrebačka glumica se nakon tri godine vraća iz Šangaja: 'Sve skupa bilo je nevjerojatno...'

Nikolić je bila udaljena 700 kilometara od Wuhana, epicentra zaraze koronavirusom. Stan je pronašla u francuskom kvartu koji je samo nekoliko minuta hoda do zgrade kazališne akademije
Vidi originalni članak

Hrvatska glumica Suzana Nikolić (54) posljednje tri godine je predavala glumu na Shanghai Theatre Academy, najvećoj kazališnoj akademiji u Kini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Posljednje tri godine života provela sam u Šangaju, predajući glumačku tehniku ​​Michaela Čehova na Shanghai Theatre Academy. Predavala sam generaciji od 15 studenata dvije godine i magistarskom razredu glume od 18 studenata jednu godinu. Također sam u nekoliko navrata podučavala grupu tibetanskih studenata. Sve skupa bilo je nevjerojatno iskustvo! - započela je Suzana.

OTVORENO PRIZNALA Kristina Krepela: 'Ljetovanje ću planirati kada budem mogla, a privatan život držat ću za sebe'

- Jučer je bio naš posljednji sat glume. Od ožujka radimo online, što nije bilo lako, ali bilo je to dragocjeno vrijeme dijeljenja i povezivanja kroz rad Mihaela Čehova na temelju istine i poštovanja. Jedan od mojih učenika napravio je ovaj kratki video kako bi odao priznanje i zahvalnost za ono što smo postigli u posljednje tri godine - napisala je Suzana.

Nikolić je bila udaljena 700 kilometara od Wuhana, epicentra zaraze koronavirusom.

Stan je pronašla u francuskom kvartu koji je samo nekoliko minuta hoda do zgrade kazališne akademije, a pridružila joj se i kći Ana koja tamo uči kineski jezik i kaligrafiju. Obožavaju kinesku hranu i njihove običaje, a upoznale su ljude iz različitih krajeva svijeta i s njima se sprijateljile. 

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bree77 01.07.2022.

    A mjesecima bila zaključana i plakala.....ali sve skupa,ma divno🙄

  • Zlatna Vuga 01.07.2022.

    Vjerujem da joj je to bilo lijepo iskustvo, učila je druge, a i sama je sigurno puno naučila. Velika je stvar upoznati druge ljude i kulture iz kojih uvijek naučiš nešto. To sve obogaćuje čovjeka i proširuje vidike. Najviše mi žao onih koji imaju novaca, ali ih stavljaju na hrpu jer im je to smisao života, a ne odu nikud iz svog "sela".

Komentiraj...
Vidi sve komentare