To je to što me zanima!

Zagreb ga voli! Sergej Ćetković najavio peti koncert u Lisinskom

Četiri koncerta rasprodana su u rekordnom roku pa je radi velikog interesa dodan i peti datum
Vidi originalni članak

Zbog velikog interesa i četiri rasprodane večeri, jedan od najomiljenijih kantautora regije, Sergej Ćetković, najavio je peti koncert u prestižnoj zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Novi datum za ovaj poseban glazbeni spektakl je 29. listopada 2024.

- Svaki put kada stanem na pozornicu Lisinskog, dogodi se nešto posebno. Ta energija, ta povezanost s publikom, to je ono što me uvijek vraća. Obećavam nezaboravne večeri ispunjene glazbom i emocijama. Publika ovdje osjeća svaku moju pjesmu, a zajedno stvaramo uspomene koje traju zauvijek - poručio je Sergej putem Extra FM-a.

Na ovim koncertima Sergej će publici predstaviti najbolje iz svoje karijere, uključujući svevremenske hitove kao što su "Na prvi pogled", "Ljubav", "Pusti probleme", "Oči nikad ne stare", "Moj svijet", "Bar da odeš", "Prsten na sto",... Osim starih favorita, publika će imati priliku čuti i pjesme s novog albuma - "Kofer", kojeg je publika s nestrpljenjem iščekivala, imena gostiju Sergej ne otkriva.

POSTAVIT ĆE REKORD STOLJEĆA Jelena Rozga ulazi u legendu: U Beogradu najavila šesti koncert, evo koliko će je ljudi doći slušati

Koncerti u Lisinskom dio su velike turneje kojom Sergej obilježava 25 godina bogate karijere, te se na poseban način zahvaljuje publici koja je uz njega od početka. "Želim zahvaliti svima koji su me podržavali svih ovih godina. Ovim koncertima zaokružit ćemo 'naših' prvih 25 godina – s pjesmama koje su obilježile moje putovanje, ali bit će tu i nekih novih glazbenih priča," poručio je omiljeni glazbenik.

20. KONCERT U HRVATSKOJ Prijović: 'Šesta Arena Zagreb bit će posljednja. Idem na odmor, ali nećete me se baš riješiti...'

Ulaznice za peti koncert, 29. listopada, dostupne su putem sustava Entrio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • EthernalEvil 02.10.2024.

    čekaj, jel Zečić rasprodal frtalj Arene ?!?

  • jedan ja 02.10.2024.

    Ne pišite gluposti...."Zagreb ga voli".....vole ga dotepenci iz BiH...srbi, ercegovci, bosanci, crnogorci....i ostale rvatine..

Komentiraj...
Vidi sve komentare