Zadarsko izdanje 'Večere za 5' otvara student digitalnog marketinga Daniel Mijatović. Ekipu će ugostiti u svom domu u Zadru, a demonstrirat će im kulinarske vještine koje je usvojio zahvaljujući ljubavi prema dobroj hrani i kuhanju. Preferira mediteransku prehranu, društven je i snalažljiva, a vjera mu je važan dio života.
Danielu u goste stižu pomoćna kuharica Mirjana, prodavačica Irena, ugostitelj Nikola i pjevačica Tina, a dočekat će ih večera od kozjeg sira, paprika, janjetine, češnjaka, đumbira, meda i kakaa.
- Sastojci su mi jako interesantni. To su dalmatinski, seljački sastojci koji su dobri za zdravlje - poručila je Irena.
- Janjetina mi se sviđa ako nije jaka - dodala je Mirjana.
- Muzla sam koze, toliko puta su me udarile, ne volim kozji sir - kroz smijeh je otkrila Tina. Nikola je sve zaključio rekavši da će se na večeri sigurno najesti