To je to što me zanima!

Vucin sin osvanuo je kao James Bond na plakatima: 'Nisam ni znao što se zapravo događa!'

Vilibald Vuco osvanuo je na plakatima diljem Zagreba, a na nekima pozira kao James Bond. Za 24sata ispričao je da su reakcije jako dobre, a sve je krenulo kao šala...
Vidi originalni članak

Moj najbolji prijatelj Matt Orlić koji radi u digitalnom marketingu i ja smo gledali jedan film 'I Love You Man', u kojem prijatelj iznenadi isto jednog agenta i stavi njegove postere po gradu. Matt je rekao da će on to meni napraviti, kao postavit plakate. Mislio sam da se on šali, a on ih je stvarno stavio. Postavio je 40 postera po Zagrebu, a niti jedan nisam vidio uživo, rekao nam je Vilibald Vuco, nakon što je osvanuo na jumbo plakatima kao James Bond. 

Plakati su postavljeni krajem prošlog tjedna, a osim Vilibalda stoji natpis 'Licence to sell'. Na njima pozira kao James Bond, a Vilibald kaže kako je njegov prijatelj zasigurno uzeo njegove starije fotografije i iskoristio. No, ne ljuti se na njega, jer kaže, radi iz dobrih namjera.

- Počeo sam dobivati sto poruka i onda sam shvatio što se događa. Ipak je to nesvakidašnje ovdje, ali reakcije ljudi zaista su dobre. Stalno me zovu ljudi, nestvarno je ovo - rekao nam je Vilibald.

'GENI KAMENI' VIDEO Vucin sin Vilibald i Dino Rađa ukrstili talente: Jedan je pjevao, a drugi svirao gitaru...

Inače, Vucin sin radi kao agent za nekretnine. Agencija u kojoj radi kao agent posluje diljem Hrvatske, a kaže, pronašao se u tom poslu.

- Prestao sam s nogometom zbog ozljede, a pjevanje je meni više kao hobi. gušt mi je to i volim. ali u ovom sam se poslu pronašao, odgovara mi način poslovanja, rad s ljudima. Disciplinirano je sve i sve ovisi o tome i načinu komunikacije. Sviđa mi se prodaja i rad s ljudima. Uživam zaista - rekao nam je Vilibald, a dodaje posla ima te da je trenutačno jako zauzet.

Prisjetimo se, dugo je igrao nogomet, ali ozljeda ga je spriječila da živi svoj san.

TATA MU DAJE SAVJETE Vilibald Vuco ima novu karijeru: 'Još pjevam po zabavama, ali za velike koncerte zovite ćaću!'

- Imao sam problema s kukom i operirao sam ga. Tu je sve stalo - rekao nam je ranije Vilibald.

Kasnije se posvetio i pjevačkoj karijeri, pa je tako prošle godine nastupio na Splitskom festivalu mladih glazbenika i predstavio se pjesmom ''Udaj se za mene''. Prije godinu dana objavio je i pjesmu Ludo srce, koja je objavljena i na YouTubeu. 

- Pjevanje mi je kao hobi više, ovaj posao kojim se trenutačno bavim je za mene - zaključio je Vilibald u našem razgovoru

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dobar loš zao No1 02.07.2024.

    Srpska čeljad..

  • empatija 02.07.2024.

    tko je platio dozvolu za postavljanje tih plakata?

  • starii_vatrogasec 0076 02.07.2024.

    Samo da nekoga ne upucaaa hehehe ! 🤣😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare