To je to što me zanima!

Vrtoglava cifra na zapešću Fani Kerum: Svi gledali u zlatni sat...

Fani Kerum se za proslavu rođendana Željka Keruma, kao i za obljetnicu osnutka njegove stranke, odlučila za elegantnu sako-haljinu, no ono što je mnogima 'zapelo za oko' bio je zlatni sat na njenoj lijevoj ruci...
Vidi originalni članak

Željko Kerum proslavio je danas 64. rođendan, na isti dan kada je njegova Hrvatska građanska stranka, proslavila 15. obljetnicu osnutka.

POGLEDAJTE VIDEO: Kerum rezao pršut 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na dvostrukoj proslavi bila je i njegova supruga Fani koja je privukla pozornost fotografa svojim outfitom, ali i satom kojeg je nosila na lijevom zapešću. Fani je za slavlje odjenula elegantnu sako-haljinu, a plavu kosu odlučila raspustiti. Cijeli stajling je upotpunila zlatnim satom. Kako navodi agencija Pixsell, vrijednost Rolexa koji je nosila je oko 50.000 eura. 

Kako smo pisali prije nekoliko godina, bračni par Kerum voli nositi skupocjene satove, a ukoliko se radilo o originalu, cijena sata koji je tada Fani nosila, iznosila je oko 47.000 eura.

ŽELJKOV 64. ROĐENDAN FOTO Kerum slavi rođendan: Od pršuta na čelu do šaha i jurilica, ovo je njegova transformacija...

Sudeći prema fotografijama sa slavlja u srijedu, čini se kako je i dalje vjerna istom, ili barem sličnom modelu.

Poznato je kako je Fani ljubiteljica odjeće i modnih dodataka. U travnju ove godine pojavila se na glasačkom mjestu u Prada cipelama od 1200 eura i torbicom koja košta i do 4000 eura. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • škemba 25.09.2024.

    Imaš želudac, imaš sat

  • herr torro 25.09.2024.

    Za to se ruka gubi mlada damo!samo ti hodaj okolo,i nikad neces moci pjevat onu pjesmu"ruke gore gore gore"🤔😄👎

  • XM12 25.09.2024.

    Sat vam je? Nema zlatnog sata. Ima pozlacenog ili cak zlatom izradjene narukvice i kuciste zlata. Ali nema zlatnog mehanizma, jer bi trajao samo od danas do sutra. Zato se u kvalitetne satove ugradjuju dijamanti, industrijski ili prirodni, nije bitno. To podize vrijednost sata. Ostalo je, cim ga kupis, izgubilo vrijednost i mozes ga prodati samo kao lomljeno zlato.

Komentiraj...
Vidi sve komentare