To je to što me zanima!

Voštana figura Sinead O’Connor na meti kritika, a obitelj u šoku: 'Ne sliči na nju, pogriješili su!'

Sinead O'Connor umrla je u srpnju prošle godine u dobi od 56 godina. Irska glazbenica bila najpoznatija po pjesmi 'Nothing Compares 2 U' iz 1990. godine
Vidi originalni članak

Muzej voštanih figura u Dublinu odlučio je povući voštanu figuru preminule pjevačice Sinéad O'Connor nakon niza kritika njezine obitelji i javnosti. Mnogi tvrde, pišu strani mediji, kako figura nimalo ne sliči na nju. Voštana figura je u četvrtak predstavljena javnosti, a iz muzeja su priznali kako je figura 'mogla izgledati bolje'. Obećali su napraviti 'precizniji prikaz', piše BBC.

EMOTIVNI OPROŠTAJ Pjevačica Sinead O’Connor tragično izgubila sina (17): 'Počivaj u miru, moje svjetlo'

Brat pjevačice priznao kako je bio šokiran kada je prvi put ugledao figuru na internetu. 

- Kada sam je jučer vidio na internetu, bio sam šokiran. Izgleda kao nešto između lutke i nečega iz Thunderbirda. Sinead bi voljela da izgleda dobro i, ako je to trebalo predstavljati nju u njenim ranim 20-im, kada je radila Nothing Compares 2 U, pogriješili su. Ovo jednostavno ne sliči na nju. Mislim da je užasno - ispričao je u programu Liveline radija RTÉ, a piše BBC.

Paddy Dunning, direktor muzeja voštanih figura, inače dugogodišnji prijatelj Sinead O'Connor, ispričao se obitelji preminule pjevačice.

OTIŠLA U AMERIKU Sinead O’Connor je promijenila ime: Upoznajte Magdu Davitt

Prisjetimo se, irska glazbenica Sinead O'Connor umrla je u srpnju prošle godine u dobi od 56 godina. O'Connor je bila najpoznatija po pjesmi 'Nothing Compares 2 U' iz 1990. godine. Pjesma ju je učinila svjetskom zvijezdom, djelomice i zbog svog kultnog videa. umrla prirodnom smrću.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare