To je to što me zanima!

'Voljela bih da u MasterChefu pobijedi netko mlađi. A Doris? Pa imala sam neka saznanja...'

U drugom stres-testu ove sezone, iz 'MasterChefa' je ispala Marija Benjak nakon što joj je jelo ispalo sirovo. Za 24sata je otkrila što joj je mentor rekao, ali i u kakvim je sad odnosima s Doris...
Vidi originalni članak

Marija Benjak (63) iz naselja Pušćine u Međimurju je druga koja je ispala iz 'MasterChefa' u novoj sezoni. Unatoč velikom trudu, ispala je zbog tehnički neispravnog jela - njezin burek s mesom i sirom je ostao sirov, što ju je koštalo natjecanja. 

- Nakon ispadanja iz MasterChefa osjećam u jednu ruku olakšanje i samo čekam da se dobro prvo odmorim - priča nam Marija. Ranije je nakon ispadanja rekla kako je njezino putovanje u showu bilo kratko, no da joj je dobro došlo te da joj promijenilo život. 

'Mariju sam rekla da ne bude tužan' 

Kako nam priča, i njezin mentor Mario Mihelj rekao joj je da je tužan što odlazi. 

ČEKA IH NAPETI STRES TEST Marija iz 'MasterChefa': Doris će biti najsretnija kad ispadnem

- Na to sam mu ja odgovorila neka ne bude tužan jer sam ja sretna - priča Marija. U izazovu zbog kojeg je završila u stres-testu, njen mentor joj je rekao kako njen tanjur ne zadovoljava kriterije. Tada je poslužila njoke u bolognese umaku. 

- Kad mi je Mario to rekao, jesam bila tužna, ali i svjesna da je u pravu - tvrdi Marija. Zajedno s još nekoliko kandidata otišla je u stres-test, a o pomoćniku s galerije odlučivala je sreća. Naime, kandidati su izvlačili papiriće s imenima. 

'Imala sam saznanja da Doris loše priča o meni' 

- Bilo koga da izvučem, samo da nije Doris. Doris će biti najsretnija kad ja ispadnem. Ona već ima u glavi da ću ja ispasti. Sigurna sam u to tisuću posto - rekla je tada Marija koja je na kraju izvukla Sanju za pomagača. Pitamo je što sada misli o kolegici s kojom si je na početku emisije bila jako dobra, a zatim su očito odnosi zahladili. 

- Ja se njoj ispričavam ako sam je povrijedila. Imala sam nekih saznanja da ona loše priča o meni. Tako smo se malo udaljile, a i u stresu je nekad jezik brži od pameti, pa kažeš i ono što ne bi u normalnim uvjetima nikad. Danas mislim o Doris sve najbolje, kao i prije 'MasterChefa' - priča. 

TALIJANSKA KUHINJA ZAKOMPLICIRALA SVE Sead je briljirao, ali mnogima je izazov u 'MasterChefu' ipak bio pretežak: 'Odlazite u stres test'

A odnosi s drugima? Marija kaže da se najviše družila s Anamarijom, Zarom, Petrom, Ganom, Hrvojem, Seadom i Sanjom. Ali posebnog favorita za pobjedu nema. No ima jednu želju. 

'Najponosnija sam na sebe' 

- Svakako bih voljela da pobjedi netko mlađi. Imam dosta favorita, pa ću biti slobodna reći - tko god bio, ja ću biti sretna! - ističe. 

Njezina priča u 'MasterChefu' je gotova, a Marija kaže kako u profesionalne vode ne bi ni mogla ni da želi, i to zbog zdravstvenih razloga. 

- Zbog toga bih se i loše osjećala da je netko drugi ispao, a ja ostala - tvrdi. No, njezina velika obitelj zasigurno će i dalje uživati u ukusnim jelima koje sprema. Kada je ispala iz natjecanja, kaže, rekli su joj: 'Hvala Bogu!' 

TEST KREATIVNOSTI Novi zadatak u 'MasterChefu': Hoće li Sergio otežati drugima?

Marija ističe kako je u cijeloj ovoj avanturi najponosnija na samu sebe, odnosno na činjenicu da se uopće smogla snage prijaviti se i onda ušla u top 23. 

- To mi je bio ponos do neba! Za sve ostalo sam sama sebi rekla: 'Kako bude, bit će' - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KusNjega 09.10.2024.

    Da Marija zna kuhati jela, kako zna kuhati tračeve, bila bi objednica shoa!

  • šurlica 09.10.2024.

    Marija šljus 😃

  • bla7 09.10.2024.

    po onome šta sam vidio gospođa je simpa, a Doris mi se na prvu čini dvolična

Komentiraj...
Vidi sve komentare